Наставникът на Борусия (Дортмунд) Един Терзич говори преди утрешния мач

...
Наставникът на Борусия (Дортмунд) Един Терзич говори преди утрешния мач
Коментари Харесай

Един Терзич: Формата няма да реши утрешния мач, Челси заслужаваше по-добри резултати в последните седмици

Наставникът на Борусия (Дортмунд) Един Терзич приказва преди утрешния мач реванш на отбора си с Челси. Немците влизат в дуела с нежен задатък от един гол след първия мач.

“Не мисля, че формата ще реши утрешния мач. Това е елиминационна среща. Имаме дребна преднина. Предупредени сме какво да чакаме, знаем какво е качеството им. През последните няколко седмици те не получиха точките, които заслужаваха ”, стартира Терзич.

“Преди две години играхме с Манчестър Сити на четвъртфиналите. Разбира се, това е значим мач за клуба и желаеме да покажем, че можем да бъдем един от осемте най-хубави тима в Европа ”, продължи той.

Терзич приказва и за проблемите с титулярния вратар на Борусия Грегор Кобел: “Грегор се лекуваше в Дортмунд през последните два дни. Той се усещаше по-добре от ден дневно. Ще работим с него и ще решим на следващия ден след тренировката дали ще може да играе ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР