Наставникът на Бетис Мануел Пелегрини остана доволен от играта на

...
Наставникът на Бетис Мануел Пелегрини остана доволен от играта на
Коментари Харесай

Пелегрини: Продълженията са твърде натоварващи, трябва да има само дузпи

Наставникът на Бетис Мануел Пелегрини остана удовлетворен от играта на своя тим в полуфинала за Суперкупата на Испания макар загубата от Барселона след осъществяване на дузпи след 1:1 в постоянното време и 2:2 в продълженията. Според него точно спомагателните 30 минути са били непотребни в този дуел и е трябвало да се пристъпи напряко към дузпите.
 Барселона стигна до Барселона стигна до " Ел Класико " за Суперкупата по сходен на Реал метод
“Много съм удовлетворен от представянето на тима. Това беше много приключен мач, като се изключи първите 25 минути, в които Барселона имаше владеенето на топката, само че не създаваше никакви положения, които да накарат Клаудио Браво да се намеси. В последните 15 минути на първата част играхме добре с владеене на топката, а през второто полувреме бяхме по-добри и имахме най-чистите положения в мача. Вкараха ни два пъти, само че успяхме да изравним. Равенството беше заслужено, само че единият трябваше да завоюва. Всичко се реши при дузпите.

Мисля, че би трябвало непосредствено да се пристъпва към дузпи. Продълженията са прекомерно натоварващи при този темп. Половината наши играчи получиха крампи, тези на Барса също. Но по този начин се вземат решение нещата и при дузпите те бяха по-точни. С високото движение на сегашните мачове не трябва да има продължения. Трябва да се изиграят 90 минути и по-късно да има дузпи ”, разяснява Пелегрини след дуела.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР