Наставникът на Берое Димитър Димитров-Херо беше крайно разочарован от изненадващото

...
Наставникът на Берое Димитър Димитров-Херо беше крайно разочарован от изненадващото
Коментари Харесай

Херо готви чистка: Безобразно и обидно поведение в защита, някои играчи нямат класа за Берое

Наставникът на Берое Димитър Димитров-Херо беше извънредно отчаян от изненадващото отпадане от Купата на България. " Зелените " отстъпиха с 3:4 от втородивизионния ЦСКА 1948 посред Стара Загора, като отпадаха още на осминафинал.
 ЦСКА 1948 хвърли бомба! " Червените " отстраниха Берое посред Стара Загора (видео+галерия)
" Причината за загубата? Основното в нашите неточности. Безобразно и обидно държание в отбрана. Елементарно надиграване в отбрана, в които получихме голове. Много. обикновени наши неточности. Не мога да си го обясня. Имаше и нюанси в съдийството, защото съгласно мен имаше чиста дузпа за нас против Тоуба. Все отново ние сме отговорни, смешно при 4 гола позволени гола на наш терен против тим от Втора лига да се оправдаваме със съдията.
Колкото и да са изцедени играчите ми няма опрощение. Ясно е, че играят едни и същи, само че няма опрощение. Аз желая да се извиня от мое име на почитателите и управлението за това проваляне ", разяснява Херо.

" Запознавам се в придвижване с играчите. През зимата ще отвръщам. Няма никаква подценяване. Става въпрос на равнище и класа за жалост на обособени играчи, които нямат нужните за Берое. Мартин Камбуров беше изтощен. Той е на 40 години и е мъчно да възвърне за два дни. Лично той ме помоли да не почне, само че е разполагаем да влезе, в случай че се наложи, както и стана. Чужденците, които са тук, са непрестанно контузени. Нямам визия какво им е. Наложи се Виктор Генев да влиза нападател в края на мача. Той е централен бранител, а го пуснахме да играе център нападател.

Не е единствено в днешния мач, аз желаех да се срещна с играчите, когато работиш с тях можеш да ги опознаеш от всевъзможен темперамент. Има играчи, които не дават отговор на класата на Берое. Ще търсим разновидности на разнообразни постове. Берое не би трябвало да играе, по този начин както го прави в този момент, а по радикално друг метод.
Играчите нямат право да нямат мотивация. Как да подценяват мачовете за състезание, откакто отпаднаха от Купата? Аз ще бъда още по-взискателен към тези хора в оставащите срещи ", добави Димитров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР