Наставникът на Байерн (Мюнхен) Нико Ковач отчете, че тимът му

...
Наставникът на Байерн (Мюнхен) Нико Ковач отчете, че тимът му
Коментари Харесай

Нико Ковач: Не сме готови да играем силно през 3-4 дни

Наставникът на Байерн (Мюнхен) Нико Ковач регистрира, че отборът му справедливо е отстъпил на Хофенхайм с 1:2 в среща от Бундеслигата. Поражението пристигна като гръм от ясно небе на фона на триумфа със 7:2 против Тотнъм в Шампионската лига от вторник.

“Не изглеждаме подготвени да вършим мощни мачове на всеки 3-4 дни - разяснява треньорът. - Победата на Хофе не е незаслужена. Така стоят нещата. Не успяхме да повторим мощното си показване от вторник. Първата част беше добра за нас, имахме положения, само че не бяхме задоволително настоятелни, когато трябваше. След почивката допуснахме доста неточности и не натискахме противника.”

Ковач се скара и на Корентен Толисо, който загуби топката при обстановката за първия гол на Хофенхайм. “Такова нещо не би трябвало да се позволява в такава рискова зона. В подобен случай би трябвало да върнеш към вратаря или някой от централните бранители, или да направиш нещо друго, само че не и това.

Междувременно беше доказано, че Дейвид Алаба и Люка Ернандес няма да играят за националните си тимове поради травми. Австриецът е с пукнато ребро, само че самият той не знае какъв брой време ще се възвръща, като посочи, че това може да отнеме до 3 седмици. Французинът пък е с проблем в коляното.
Bad end to a good week.

Thanks for your support anyway, #FCBayern fans! We'll be back again after the international break #MiaSanMia #FCBTSG pic.twitter.com/7yJZ7FhvW9
— FC Bayern English (@FCBayernEN) October 5, 2019 Бундеслига 7 кръг, събота 5 октомври  Байерн Мюнхен 1:2краен резулат  Хофенхайм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР