Наставникът на Барселона Роналд Куман изрази голямото си задоволство от

...
Наставникът на Барселона Роналд Куман изрази голямото си задоволство от
Коментари Харесай

Куман: Не позволихме на Севиля да играе

Наставникът на Барселона Роналд Куман изрази огромното си удовлетворение от представянето на своя тим при днешната победа с 2:0 при гостуването на Севиля.

" Защо сложих Усман Дембеле като нападател? Променихме схемата на игра. Това беше най-много за да пресираме Севиля. Не ги оставихме да владеят топката на мира и се възползвахме от скоростта на Дембеле. Първият гол беше проява на това, което искахме. Ключът беше в това, че не дадохме на Севиля да играе. Показахме настъпателност и направихме приключен мач. Вярваме в обрата за Купата на краля, само че в сряда дуелът ще е друг. На първо място би трябвало да демонстрираме същата упоритост от през днешния ден. Нужно е да изиграем още един приключен мач. Само по този начин ще имаме шансове за край.

Koeman: " Wednesday will be another game, we will both try to improve. The first thing we have to do is show today's ambition of the team. If we play a full game again, we will have chances. "
— BarçaTimes (@BarcaTimes)
Не съм отправял никакви послания към Антоан Гризман. Задачата беше да променим схемата и да сложим Дембеле като нападател. Беше ни нужен някой по-бърз от Лионел Меси в предни позиции. Това беше смяна в тактиката. В отбрана също показахме положително държание. Всеки мач е значим, в това число и днешния. Барса би трябвало да печели и да е на върха. В сряда играем в друго съревнование. Трябва да се опитаме да останем във всички шампионати допустимо най-дълго ", съобщи Куман след мача.
Ла Лига 25 кръг, събота 27 февруари  Севиля 0:2краен резулат  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР