Наставникът на Барселона Чави Ернандес за пореден път приветства възможността

...
Наставникът на Барселона Чави Ернандес за пореден път приветства възможността
Коментари Харесай

Чави за Меси: Това е неговият дом, вратата винаги е отворена за него

Наставникът на Барселона Чави Ернандес за следващ път приветства опцията за вероятно завръщане на неговия някогашен съотборник Лионел Меси на „ Камп Ноу “. Младият експерт разяснява тази тематика на фона на информациите за среща сред Жоан Лапорта и бащата на нападателя на Пари Сен Жермен през предходната седмица.
 Бащата на Меси се е срещнал с Лапорта, аржентинската звезда може да се завърне в Барселона Бащата на Меси се е срещнал с Лапорта, аржентинската звезда може да се завърне в Барселона
„ Вече съм казвал, че това е неговият дом и че вратата постоянно е отворена за него, тъй че няма какво да прибавя. Той ми е другар и поддържаме непрекъснат контакт. С президента си приказваме за много неща, това е. Оттам нататък всичко зависи от самия Меси и какво желае да прави в бъдеще. Но е ясно, че това е неговият дом, няма никакво подозрение. Най-добрият футболист в света и в историята постоянно би се вписал в тима “, разяснява Чави на конференцията си преди мача с Манчестър Юнайтед.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР