Наставникът на Барселона Чави Ернандес потвърди за интереса си към

...
Наставникът на Барселона Чави Ернандес потвърди за интереса си към
Коментари Харесай

Чави за Амрабат: Харесвам го, изглежда ми добър футболист

Наставникът на Барселона Чави Ернандес удостовери за интереса си към Софиан Амрабат от Фиорентина. Италианският клуб към този момент отхвърли една оферта на каталунците за наем. Мароканският халф пък се разсърди на своите шефове и през днешния ден не се появи за подготовка.

“Харесвам Амрабат. Изглежда ми добър футболист, само че не мога да приказвам за играчи от други отбори ”, съобщи Чави през днешния ден.
 Фиорентина не пуска Амрабат в Барселона, той отхвърля да тренира Фиорентина не пуска Амрабат в Барселона, той отхвърля да тренира
Треньорът разяснява и вероятността за прехвърляния в клуба през днешния ден. “ По принцип не се нуждаем от никого, само че който и да пристигна, ще е подкрепление. Но не е нужно да бързаме. Ако даден футболист не е добра опция на тези, с които разполагаме, то няма смисъл да го взимаме. Засега единствено Ектор Белерин пожела да си тръгне, тъй като желае да играе. Мисля, че след неговото овакантяване, прехвърлянето на Мемфис и отдръпването на Пике някой нов играч би бил добре пристигнал. Отворени сме за възможен подобен състезател ”, съобщи Пике.

В сряда вечер “блаугранас ” гостуват на Бетис в отсрочен дуел от Ла Лига. Преди него отборът има 5 точки задатък пред Реал Мадрид, който в четвъртък излиза против Валенсия. Тези срещи бяха пренасрочени поради присъединяване на въпросните клубове на шампионата за Суперкупата на Испания в Саудитска Арабия. Там Барса завоюва трофея след безапелационно 3:1 над мадридчани във финала.

“В момента ме интересува единствено да увеличим преднината си на 8 точки - съобщи Чави. - Целта ни е постоянно да играем както във финала против Реал Мадрид. Иначе Бетис е сериозен противник, който може да ни надвие. Отборът на Мануел Пелегрини е доста мощен в играта с топка. Измъчихме се доста против тях на полуфинала за Суперкупата, а ще се измъчим и в този момент на техния стадион. ”

Роберт Левандовски се завръща след наказване, само че пък навън поради травма е Усман Дембеле. Отсъствието на французина ще даде повече шансове на Рафиня. “Имам доверие на Рафиня. Неговите индикатори не са неприятни. Нужно е да сътворяваме повече положения и да пробваме по-различни неща в офанзива. Не би трябвало да се опасяваме, че можем да сбъркаме с последния пас. Целият тим би трябвало бъде по-настоятелен, като тъкмо това ни липсваше против Жирона ”, приключи наставникът.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР