Наставникът на българския национален отбор по волейбол за жени Лоренцо

...
Наставникът на българския национален отбор по волейбол за жени Лоренцо
Коментари Харесай

Лоренцо Мичели: Нека не слагаме лимити в нашата работа, ще видим до къде ще стигнем!

Наставникът на българския народен тим по волейбол за дами Лоренцо Мичели приказва извънредно пред формалния уебсайт на БФ Волейбол незабавно след .

Синьор Мичели, поздравления за успеха над Швейцария и второто място в групата. Какъв е коментарът ви?

- Започнахме мъчно мача. Напрежението беше огромно. От началото не бяхме задоволително фокусирани. Всички знаехме какъв брой е значим този дуел за второто място. Бавно, постепенно започнахме да владеем развиването на мача. Във втория гейм към този момент играехме, както желая. А по-късно изцяло развалихме системата на швейцарките, което е много мъчно по принцип. Отборната работа, всички девойки донесоха успеха.

Какво значи за вас второто място след толкоз мощната Италия? И в този момент следва осминафинал със Словакия.

- Всеки мач е значим. За мен беше значимо да победим всички тимове, които бяха на нашето равнище и го направихме. Бяхме по-добри от тях. За мен е ужасно да виждам по какъв начин девойките се забавляват. Нашата система, нашата победа – всичко ме кара да се гордея с тези състезателки. Огромна чест е да пазя българския байрак.

Мечтите са безвъзмездни. Колко огромни са вашите?

- Казах на моите девойки, че пред нас се открива огромна опция. Нека играем! Нека се любуваме! Нека не слагаме предели в нашата работа! Ще забележим до къде ще стигнем!




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР