Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне няма да има никакви

...
Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне няма да има никакви
Коментари Харесай

Чоло за Коста: Който иска да си ходи, да заминава!

Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне няма да има никакви угризения и ще освободи всеки футболист, който желае да напусне тима му. Отговорът на аржентинския ментор пристигна след въпрос за бъдещето на Диего Коста.

Натурализираният испански футболист отхвърли да тренира със съотборниците си в четвъртък, откакто се считаше, че той бойкотира тима поради последвалата глоба от осем мача поради аления картон против Барселона. По-късно ясно стана, че нападателят страдал от „ безсъние” и поради това не е участвал на заниманието на „ дюшекчиите”.

„ Всеки състезател, който желае да напуща, ще бъде пуснат”, криптирано заяви Симоене на въпрос за Диего Коста. „ Ситуацията с него не е по-различна от другите футболисти. Тези дни той ще продължи да тренира нормално”.

„ Диего Коста не се любува на добър сезон, който бе в допълнение проблематичен с доста травми, само че се надяваме, че качествата му ще ни оказват помощ за другата акция. Искаме да го забележим назад „ по-гладен” от всякога”, подчертава Чоло.

Нападателят на тима получи суровото наказване от Ла Лига, откакто съдията на мача с Барса – Хил Мансано, го изгони непосредствено. В отчета си след мача реферът е написал, че Коста е обидил грубо неговото семейство и по тази причина е бил праволинеен в решението си.

Бразилецът с испански паспорт е свързван с прекосяване в тим от китайската Супер лига през идния трансферен прозорец.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР