Наставникът на Арда Николай Киров бе здраво стъпил на земята

...
Наставникът на Арда Николай Киров бе здраво стъпил на земята
Коментари Харесай

Киров: Тези двубои се печелят от отборите, които са по-дисциплинирани

Наставникът на Арда Николай Киров бе крепко стъпил на земята по време на конференцията си преди финала против ЦСКА за Купата на България на следващия ден вечер. Според него в този вид конфликти няма любимец и победител ще е този, който е по-дисциплиниран и съсредоточен.

"Арда е един от младите клубове в efbet Лига и е хубаво, че още на втората година, в която се състезаваме тук сме стигнали до подобен дуел. Приповдигнато въодушевление е. Виждаме го при футболистите. Важното до мача е да концентрираме състезателите, тъй като тези дуели се печелят от тимовете, които са по-дисциплинирани и по-концентрирани ", стартира той.

"Бил съм и от двете страни на тези финали. За мен в тези срещи няма любимец. Имаме много играчи, които са печелили трофея и този опит е потребен ", призна Киров.

"Има няколко трофея в музея на Арда, без значение, че не са от елита. Надявам се те да се умножат. Имаме още няколко часа, с цел да подготвим тима ", продължи експертът.

Относно изчезналите:

"Чисто здравословно са на 100%. Въпросът е по какъв начин ще се усещат на терена. Затова още не сме решили типа, в който ще бъдем на следващия ден. "

"Анализираме сме дълго нашия противник. Всеки има своите мощни и слаби страни. Усилията ни са ориентирани към слабите им страни ", сподели треньорът.

За шанса да се стигне до дузпи:

"Тренира се всяка опция, която дава финалът. "

"Арда ще има последователи на следващия ден. Най-вероятно броя няма да е такава като на ЦСКА, само че са потвърдили през последната година, че са много правилни, и че ще са с нас ", приключи изявлението си спецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР