Настана време обединено, време е ей така, всички вкупом, заедно,

...
Настана време обединено, време е ей така, всички вкупом, заедно,
Коментари Харесай

Седмицата: Код Ленин“! Или как КейПи се самозаключи с предизборни ходове

Настана време обединено, време е ей по този начин, всички заедно, дружно, ПРОСТО да му повярваме на простоКироПетков. Ама не, че просто – ей го на, той вдигал пенсиите. Щото той ги „ подвига “ по елементарното тройно предписание „ баба цака и наследник и дъщеря, и внук и внучка “. Реже доста от „ богатите “ по-млади, та да донади малко на „ бедните “ по-стари, като в последна сметка крайната сметка е резитба за цялата фамилия. Съвсем просто е, откакто е взел от внуче примерно най-малко 300 лв., а е дал на баба му най-много 100 лв.. Ама това са „ елементарни “ сметки. И като не му се получиха просто на Киро отново да е първа мощ, се захвана със комплицираните – зер харвардската му закваска къде, къде по-мътни води може да подкваси предизборно-изборно.

Вярата, безрезервната към КейПи, иде от „ К “ за „ код “ написано на български, и от „ П “ – „ докосвам “ по нашенски. И в случай че някой се е съмнявал нещо си в КП, то очевидно „ котка “ му е предходна „ пътя “, та по този начин да се обърка. Съвсем почтен се оказа някогашният шестмесечен министър председател плюс още малко над месец в оставка с отрязана от избор на съмнение глава. Кара-вара по всички страни все предизборно, че резултатите от изборите все не са на „ висотата му “, и изплю и камъчето, и жабетата, дето само ги сервира с „ държавническото “ си меню. Съвсем почтено настъпи Киро мотиката си, оборудвана с предизборно-изборни кодове, откакто „ приятелите “ му от Българска социалистическа партия го издадоха, по какъв начин им е обещавал, в случай че се откажат от хартиените бюлетини, „ да им даде кодовете “ - тия за машините, де. И сподели и се появи Петков: „ Ние сме втора сила… Ако имаше някакви вълшебни кодове, щяхме ли да дадем на господин Борисов 25%? “.

Тук някой ще си рече, че той, Кирил Петков, той ги раздава процентите на изборите, но простено да му е – просто по този начин си приказва. Но пък самичък чистосърдечно в действителност си призна, че без съмнение е „ за “ манипулиране на избори, когато такава опция се отвори.

Ето какво излиза от тая работа с тия кодове. Ще употребяваме изясняването на обстановката по думите на различен някогашен съдружен „ другар “ на КП – СТ. Та изясни Слави Трифонов какво е закодирано. Според шоумена-политик Българска социалистическа партия упрекват досегашните си съдружни сътрудници от Политическа партия, че са „ откраднали изборите “. Че някогашният министър председател „ е предложил на процедура незаконна договорка - да разреши на Българска социалистическа партия да манипулират машините, в случай че се откажат от хартиените бюлетини “. Следва психоанализа по Трифоновски: „ Склонен съм да имам вяра, че Кирил Петков в действителност е споделил това. Вие познавате Кирил Петков единствено от тв приемника и в действителност не го познавате. Но аз го познавам. Неговата визия за власт е безспорната власт. Познавайки добре натюрела му, той може да си е фантазирал, че има безспорна власт и че може да държи и да се разпорежда с кодовете на машините за гласоподаване. А може в действителност да е имал такава власт и дружно с Асен Василев да са се разпореждали с кодовете. Все отново Асен Василев има прочут опит с кодове “.

Фантазии или не, извънредно време е да му повярваме на КП, че той всичко може в същото време, в което точно можещите най-малко едно постоянно държавно управление да сформират, са на респект.

Но пък да не се развихряме чак пък толкова във фантазиите си, щото то нещата напълно медицински взеха да опират до психоанализата, да не речем до психиатрията. Понеже „ ключът за машините “, нищо че заключи внезапно връзките сред партиите, му отключи напълно нещо друго на КейПи – много осветли май някак си тая „ фикс идея за великолепие “, дето все напира да му избие освен лингвистично. Като последните му – от миналата седмица напъни, че той си мисли, че цари, до момента в който в действителност патки пасе са: „ ГЕРБ ще са без поддръжка за първия мандат “, „ Българска социалистическа партия да си отдръпна промените за хартиената бюлетина “, тъй като тя, Българска социалистическа партия била „ на вододел сред хартиената бюлетина и съдействие (пак ли?) с Политическа партия “, „ За втория мандат сме дали поръчка за държавно управление на малцинството с Демократична България “. И най-царствено величественото: „ Няма да има техническо (експертно) държавно управление ". Откъде ги знае толкоз безапелационно тези неща и за ГЕРБ, и за Българска социалистическа партия, че и за Демократична България, единствено едни „ кодове “ може да дадат маниакална изясненост.

А другояче манията за великолепие си е просто една фикс идея – но грандомания, както иде от гръцки. Дето ще рече полуда, но огромна полуда. Във тип на един „ тип държание или самоидентичност на индивида, на патологично положение, вид съзнание и държание на личността, изразяващо се в последна степен на преоценка на своята значимост, популярност, известност, благосъстояние, власт, талантливост и политическо въздействие, водещо до всемогъщество.

И съгласно както сочат познанията на науката, се разграничават няколко аргументи за развиването на това положение: наследствена предразположеност, наркотична и алкохолна взаимозависимост, също сифилис (евентуално информация: В.И.Ленин). И най-после, само че не на последно място, с цел да избуи тая мегалудост е отговорна просто „ високата самокритика “. Еле пък като просто я отключиш с едни кодове до самозаключване, даже и без да си с исторически посоченото заболяване като на Владимир Илич.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР