Настана време да открехнем завесата към поредната изненада, която организаторите

...
Настана време да открехнем завесата към поредната изненада, която организаторите
Коментари Харесай

16-те най-добри BG хип-хоп танцьори се събират за епични DANCE битки на „Arte Music Festival“ 2019! Победителят ще грабне 2 000 лева

Настана време да открехнем завесата към следващата изненада, която уредниците от „ Arte Spa & Park Hotel “ - Велинград са ни подготвили на първото издание на „ Arte Music Festival ”!

Очакват ни зрелищни танцови борби! Поканени са 16 от най-хубавите танцьори в страната, всеки от които се е изявявал сполучливо и на интернационално равнище!

Както към този момент стана ясно, на 27 април (от 14:00 до 23:00 часа) ще станем очевидци на първия по рода си „ Arte Music Festival ”, който даде поръчка да се трансформира в годишно събитие. В него присъединяване ще вземат едни от най-големите звезди в родния музикален шоубизнес - Криско, Тита, Дара, 100 Кила, Ъпсурт, Павел и Венци Венц, БНР, РДМК, DJ Дончо, Папи Ханс и доста други.

Освен на концертна част, ще се порадваме и на страхотни танцови хореографии , които ще ни бъдат показани под формата на епични „ All Styles ” борби , което значи, че са разрешени всички танцови стилове, свързани с хип-хоп културата – брейк, попинг, локинг и други

16-те участници ще бъдат групирани в 8 тима, в които ще има по двама души, а спортната част ще протече като директни елиминации. Победителят ще грабне паричната премия от 2000 лв. , която наред с любовта към танците, сама по себе си е също задоволително огромен тласък, с цел да забележим най-хубавото, на което са способни танцьорите.

За подобаващото музикално оформление ще се погрижи професионално известният DJ DaBreakoff , един от най-вещите във виниления поминък!

Съвсем скоро ще разкрием и значимата идея, зад която „ Arte Music Festival ” застава, както и повече детайлности към шумното афтър празненство, на което ще участват част от най-големите родни музикални звезди!

Може да резервирате вашето място още от в този момент – вземете ги от рецепция на Arte Spa&Park Hotel, K2 bar & dinner и онлайн от ticketportal, eventim.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР