Наследницата на Ицо Хазарта – Аделина, вече е истинска млада

...
Наследницата на Ицо Хазарта – Аделина, вече е истинска млада
Коментари Харесай

Ицо Хазарта крие щерка красавица и не дава на майка й да припари до нея

Наследницата на Ицо Хазарта – Аделина, към този момент е същинска млада дама и желае да става актриса
Ицо Хазарта настойчиво не приказва за най-голямата си дъщеря Аделина, която се е трансформирала в същинска млада девойка – написа в. „ Уикенд “. Изданието разгласява фотоси на хубавицата, чиято упоритост е да стане актриса. Аделина очевидно генетично е наследила артичността на татко си и желае да се изявява на театралната сцена и в киното – отбелязва вестникът с максимален тираж у нас.

Г-ца Христова не парадира с името на баща си и си икономисва за близките кой е той и какво е постигнал. Тя даже крие тези детайлности. Нещо повече – тя даже не разгласява фотоси в обществените мрежи с родителя си, което евентуално също е напълно съзнателно.

Аделина е плод на любовта на Ицо Хазарта с Диана Котева, която от няколко години живее и работи в английската столица, където има счетоводна адвокатска фирма. Вестникът напомня, че двамата някогашни съпрузи водят тежка и дълга борба в съда. Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, е наложил цялостна възбрана и не разрешава на майката на Ади даже да припари до нея. Това е и повода за войната сред двамата родители.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР