Наследник на лекарски род от Несебър Кръстьо Пеев публикува пост,

...
Наследник на лекарски род от Несебър Кръстьо Пеев публикува пост,
Коментари Харесай

2 шева на Слънчев бряг - 400 лева! ВИДЕО

Наследник на лекарски жанр от Несебър Кръстьо Пеев разгласява пост, в което алармира за безразсъден случай.

Във видеото той споделя слабостите на Спешния медицински център на морския град.

" Претърпях дребен случай - срязах се. От незабавния център в Несебър ми споделиха, че нуждая се от 1-2 шева, само че няма по какъв начин да ми ги създадат и по тази причина да отида или в Слънчев бряг, или в Бургас.

В незабавния център в Слънчев бряг ми оповестиха цена от...забележете 400 лв. за 2 шева. Отказах изрично, тъй като съм здравно обезпечен и ще отида в Бургас. Защо тук няма естествен незабавен медицински център?

Знаете, че съм наследник и внук в лекарско семейство. Пред болницата в Несебър има монумент на дядо ми, болничното заведение в Слънчев бряг е кръстена на дядо ми - лекар Димитър Пеев. Радвам се, че не може да види в какво се е трансформирало опазването на здравето тук ", показа Пеев.

Потребители го подкпрепиха за проблемите със опазването на здравето по курортите.

" За страдание всичко това е истината в Несебър Подкрепям смелостта на Кръстьо и надълбоко се покланям пред паметта на татко му и дядо му ", написа Добрина Н.

" Спешен медицински център, а нямат най-елементарни материали за работа и то от години. Карала съм татко ми измежду нощ,течеше му кръв от носа,която не можехме да спрем,а те ме изпратиха в Бургас, тъй като нямали МАРЛИ. Проблемът не е от през вчерашния ден и се колебая, че има човек в Несебър на който да не му е ясно ", обобщава Геновева А.

" Преглед + система за дете на 3г (местни сме) 250лв, обзор и инжекция за възрастен 300лв - Вива Клиник. В спешното(сМешно) в Несебър отидох със синът ми, който си беше сцепил веждата и лекрят ми съобщи " Не мога да го залепя, тъй като има доста огромни мигли ", твърди Анна Христо Тодорови.



 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР