Наследник на героя от "Опасен чар" застана днес пред пловдивския

...
Наследник на героя от "Опасен чар" застана днес пред пловдивския
Коментари Харесай

Опасен измамник се представял за служител на ДАНС, но после...

Наследник на героя от "Опасен сексапил " застана през днешния ден пред пловдивския Районен съд, който ще реши дали да го остави зад решетките. Ангел Караматев е арестуван за серия измами под тепетата, оповестява.

Пловдивчанинът, съвсем като Ястребовски, се представял за върховен чиновник в разнообразни ведомства, като най- постоянно влизал в ролята на действен служащ от ДАНС. Използвал разнообразни сюжети, с цел да измъкне огромни суми от наивници, коит пък от своя страна се надявали на огромна и бърза облага.

В някои от случаите, той обещавал да ги уреди с евтини жилища от търгове, като желал сумата за жилището авансово, с цел да "бъде работата сигурна ". В други пък разказвал история за запорирани милиони, за които му трябвала известна сума, зада си ги получи назад.

В последна сметка на въдицата се хванали много хора, които освен се разделилисъс спестяванията си, само че и някои от тях теглили заеми.

Парите той "инвестирал " в игрални зали, защото от години бил привързан към комара.

Карамитев е задържан преди три дни при разработка на Криминална полиция, след тъжба на пострадал.

Интересното в тази ситуация е, че това надалеч не е първата тъжба против новия Ястребовски. Срещу него през годините има подадени серия сигнали в Икономическа полиция.

Към момента са документирани 7 случая, а сумите, които излъганите са дали Карамитев надвишава 300 000 лв..

Според полицията жертвите са повече и те също могат да подадат тъжби.

Делото за мярката се гледа сега в Районен съд.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР