Наслаждавайте се на живота напълно, не спирайте въглехидратите … и

...
Наслаждавайте се на живота напълно, не спирайте въглехидратите … и
Коментари Харесай

Житейски уроци: Жени 50+ разкриват тайната на щастливия живот

Наслаждавайте се на живота изцяло, не спирайте въглехидратите … и носете бикини без значение от възрастта. Това са част от житейските уроци, дадени от дами на възраст 50 и повече години, които са били помолени да споделят своите перли на мъдростта. И наподобява, че някои неща в живота несъмнено се усъвършенстват с възрастта, написа zdrave.to.
Почти половината дами декларират, че възприятието им за самоуважение се е нараснало с времето, а четири от 10 дами са по-щастливи и по-уверени на 50 години, в сравнение с във всяка друга възраст.
Според изследването сексът също се усъвършенства с възрастта и, може би не е обвързвано с тематиката, само че във вторите бракове той е по-добър.

Повече от две трети от дамите биха споделили на по-младите дами, че животът е прекомерно къс, с цел да го изгубят, а една пета биха добавила, че е прекомерно къс, с цел да се откажат от въглехидратите.
Те също по този начин споделят, че стилът се трансформира в средата на живота. 50-годишната Хелена Кристенсен да вземем за пример предишния месец отишла на ваучър с нищожно бюстие, търсейки страхотни критици, които да кажат, че е прекомерно остаряла за него. Супермоделът Хелена е и съвършено доказателство за това, че дългата коса може да наподобява добре без значение от възрастта.

Половината от интервюираните споделят, че е значимо да се възнамерява бъдещето, а същата съразмерност сподели, че нищо в живота не е по-важно от фамилията. И с помощта на изследването, четири от всеки 10 дами предизвестяват по-младите да се грижат за кожата си, а една пета ги приканва в никакъв случай да не употребяват шезлонги.
Осем от 10 пък споделят, че желаят да приказват по-открито за менопаузата съгласно изследването на менопаузата Femal. Фирмата започва акцията ExpressYourFemal, с цел да насърчи дамите да създадат тъкмо това.
Говорителят им споделя: „ Жените желаят да отворят по-открито тематиката за менопаузата. Надяваме се, че ще имат открити и почтени диалози за своя опит, като си оказват помощ взаимно да се усещат по-подготвени за това какво да чакат. “

Проучването също по този начин откри, че на 34.9 години дамите са почнали да правят оценка всичко, което майка им ги е учила, а на 36.6 години те усещат, че в действителност се познават.
Девет от 10 споделят, че желаят да предадат личните си бисери на мъдростта на дъщерите си, само че четири от 10 считат, че младото потомство няма да ги слуша.
Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР