Наслаждаваме се на красивите тоалети, които знаменитостите носят на червения

...
Наслаждаваме се на красивите тоалети, които знаменитостите носят на червения
Коментари Харесай

Какво носят знаменитостите, когато пазаруват за хранителни стоки

Наслаждаваме се на красивите тоалети, които звездите носят на аления килим, на сцената и на екрана. Но всеки знае, че тези изображения са проектирани от стилисти и рокли и бижута се дават на известни персони от дизайнерите, които ги създават.

Решихме да разберем по какъв начин наподобяват в всекидневието хората, които имат милиони почитатели, по тази причина ето фотоси на 14 звезди.

Дженифър Анистън

© eastnews, © eastnews

Ежедневният облик на Дженифър Анистън е елементарен и комфортен. Тя обаче постоянно е добре облечена и съгласно последните фешън трендове. Съчетава стилове по доста съразмерен метод, да вземем за пример типичен със състезателен. Освен това постоянно се добавя доста добре – което е нещо, което доста хора би трябвало да се научат да вършат.

Никол Кидман

© eastnews, © eastnews

Никол Кидман е една от най-елегантните дами в Холивуд. Можете да видите това и в нейните ежедневни облекла. Дори когато е на летището с деца, тя наподобява доста елегантна – избира рокли с цветя и обувки на невисок ток или костюм с класическа бяла риза.

Дженифър Лорънс

© eastnews, © eastnews

Актрисата Дженифър Лорънс избира да носи доста семпли и комфортни облекла всеки ден. Малкото й куче е аксесоар, който тя съвсем постоянно носи със себе си.

Виктория Бекъм

© eastnews, © eastnews

Виктория Бекъм е една от тези звезди, които постоянно са стилни, където и да отидат. Дизайнерката носи облекла, които й стоят идеално и най-много това са облеклата, които тя сама е проектирала. Друго нещо, което Виктория съвсем постоянно включва в облика си, са обувки с токчета и очила с огромна рамка.

Дженифър Лопез

© eastnews, © eastnews

Свикнали сме да виждаме Дженифър Лопес в в действителност откровени тоалети, когато е на аления килим или нейните музикални клипове. В всекидневието звездата също наподобява в действителност секси. Тя избира обувки на висок ток и облекла, които акцентират всичко, което би трябвало да се подчертае.

Джулия Робъртс

© eastnews, © eastnews

Джулия Робъртс доста пъти е казвала, че носи напълно елементарни облекла в всекидневието си. И какво тогава? Най-важното нещо, което тя не не помни, е красивата й усмивка, която всички обичат.

Ева Мендес

© eastnews, © eastnews

Като гореща кубинка Ева Мендес наподобява добре както в дънки, по този начин и в рокли. С такова тяло по какъв начин да не наподобява ужасно?

Рийз Уидърспун

© eastnews, © eastnews

Рийз Уидърспун избира семпли тоалети, които я вършат да наподобява като всички останали. Често звездата избира елементарни тениски, мини поли, обувки с токчета и огромни пазарски чанти.

Ким Кардашиян

© eastnews, © eastnews

Ким Кардашиян откри своя жанр (може би не без помощ от стилисти). Този жанр работи за Ким и тя му е лоялна. Това, което нормално носи, са прилепнали облекла, кожа и четина, които акцентират обстоятелството, че тя е звезда.

Сара Джесика Паркър

© eastnews, © eastnews

Благодарение на „ Сексът и града “ Сара Джесика Паркър се трансформира в фешън икона. Но в нормалния си живот тя е на първо място майка. Това дефинира нейния избор на облекла и комфортът е най-важното нещо. Какво може да бъде по-удобно от дънки, пуловери и елементарни обувки?

Даян Кийтън

© eastnews

71-годишната Даян Кийтън е звезда с доста ослепителен и персонален жанр. Актрисата обича да избира облекла и го прави доста добре. Даян обича костюми, шапки и вратовръзки. Тя също наподобява ужасно в поли, рокли и дънки.

Бритни Спиърс

© eastnews, © eastnews

Бритни Спиърс е една от тези звезди, които не се интересуват изключително от ежедневния си външен тип. Обичайният й избор са тениски, къси панталони и комфортни обувки. Друго нещо, което Бритни Спиърс в действителност харесва, е коса прибрана на небрежна опашка.

Гуен Стефани

© eastnews, © eastnews

Певицата от групата No Doubt от 90-те наподобява добре както в всекидневен тоалет — дънки и суичър, по този начин и в елегантна рокля-туника в милитари жанр със смели аксесоари.

Анджелина Джоли

© eastnews, © eastnews

Анджелина Джоли избира доста семпли облекла. През множеството време тя избира черни и сиви цветове.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР