Наскоро Vivo официално представи първия в света смартфон, с вграден

...
Наскоро Vivo официално представи първия в света смартфон, с вграден
Коментари Харесай

Бюджетните смартфони Bluboo S2 и Bluboo S3 ще имат скенер за пръстови отпечатъци в екрана

Наскоро Vivo публично показа първия в света смарт телефон, с вграден в екрана скенер за пръстови отпечатъци. Устройството бе необятно обсъждано на събитието CES 2018 в Лас Вегас, където за първи път бе обществено показано. Интересът е огромен, тъй като всеки желае да ревизира работата на дактилоскопичния скенер.
А през днешния ден компанията Bluboo публично съобщи, че нейните два нови бюджетни смарт телефона, анонсът на които ще се състои при започване на 2018 година, също ще имат вграден в екрана на екрана дактилоскопичен скенер, основан от експертите на Synaptics. Това е напълно същият скенер, който употребява и Vivo. За този скенер е известно, че е с бързодействие 0,7 секунди, до момента в който най-хубавите общоприети скенери за пръстови отпечатъци работят със скорост 0,2 секунди.



Разликата в бързодействието наподобява огромна, само че на процедура съвсем не се вижда. Synaptics сподели, че идващите модели на новите скенери ще бъдат по-бързи.



Наличието на сходен скенер значи, че Bluboo S2 и Bluboo S3 ще имат органически OLED екран, тъй като дактилоскопичният модул на Synaptics работи единствено с AMOLED матрици. Първият модел се чака да излезе тази пролет, а вторият, през втората половина на 2018 година.



Според предварителната информация, цената на тези смарт телефони няма да надвиши $300.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР