Наскоро видяхме 59-годишната Мур да позира в няколко различни плажни

...
Наскоро видяхме 59-годишната Мур да позира в няколко различни плажни
Коментари Харесай

Деми Мур на 59 е неотразимо секси в нова колекция бански костюми

Наскоро видяхме 59-годишната Мур да театралничи в няколко разнообразни плажни тоалета на марката Andie Swim в компанията на трите си девойки. Няма по какъв начин да не споменем и обстоятелството, че те изглеждаха по-скоро като сестри, макар възрастовата им разлика.

А значимото конкретизиране, което би трябвало да създадем, е, че преди няколко години актрисата купи част от акциите и стана инвеститор в марката. Затова очевидно е решила, че няма по-добър метод да я изкара на облага от този да популяризира продуктите й дружно с дъщерите си.

А от време на време и сама. Доказателство за това са последните фотоси в профила ѝ в Instagram, на които Деми Мур още веднъж е по бански и още веднъж наподобява удивително. Този път обаче сбирката от бански е даже и още по специфична, поради обстоятелството, че самата актриса взе участие в дизайна.

 

" Като покровител, вложител и дълготраен почитател на AndieSwim, не можех да бъда по-развълнуван, когато основателката Мелани Травис ме помоли да вземам участие в дизайна на тази сбирка. Създаването на тези бански костюми беше толкоз занимателно и се надявам да ги харесате толкоз, колкото ние обичахме да ги вършим ", написа под фотосите Деми Мур. 

Това, с което Andie Swim се откроява, е, че разрешава на бъдещите си купувачи да поръчат колкото модела желаят и по-късно да закупят единствено тези, които им стоят добре, връщайки останалите. Тази концепция доста се е харесала на Мур и тя не престава да я разпространява измежду почитателите си.

Звездата от " Стриптийз " явно е нацелила добра пазарна ниша и в този момент ще остави името да работи за нея. Няма да се изненадаме, в случай че последва нова доза секси фотоси с трите ѝ дъщери. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР