Наскоро стана ясно, че Анди Мъри ще дебютира в отбора

...
Наскоро стана ясно, че Анди Мъри ще дебютира в отбора
Коментари Харесай

Голямата четворка се събира в Лондон: Новак Джокович потвърди участие на Laver Cup!

Наскоро стана ясно, че Анди Мъри ще дебютира в тима на Европа за тазгодишния Laver Cup и по този начин се причисли към към този момент потвърдилите присъединяване Роджър Федерер и Рафаел Надал. Това незабавно повдигна въпроса дали в Лондон ще можем да забележим всички членове на Голямата четворка за пръв път в петгодшната история на шампионата, а само Новак Джокович можеше да даде изясненост по тематиката. Сърбинът пък обнадежди последователите по какъв начин фактически съществува сериозен късмет четирите митове да се съберат в един и същи отбор сред 22 и 25 септември, само че искаше да изчака края на Уимбълдън, с цел да разгласи крайното си решение.

Изглежда уредниците на шампионата са били задоволително безапелационни и по този начин най-хубавите състезатели през последното повече от десетилетие ще обединят сили в английската столица. Самият Джокович не скри вълнението си от идната конкуренция, споделяйки следното:

Това е единственото събитие, в което можеш да си в отборна среда дружно с играчи, против които нормално би трябвало да се състезаваш. Ще бъде неповторим миг в историята на спорта да бъда в един тим дружно с Роджър, Анди и Рафа, които са тримата ми най-големи противници през моята кариера - разяснява 21-кратнит първенец от Шлема.

Reigning Wimbledon champion Novak Djokovic will join Rafael Nadal, Roger Federer and Andy Murray in a dream Team Europe lineup at Laver Cup London 2022.

Full story:
— Laver Cup (@LaverCup)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР