Наскоро стана известно, че Топлофикация Сливен ЕАД има нов изпълнителен

...
Наскоро стана известно, че Топлофикация Сливен ЕАД има нов изпълнителен
Коментари Харесай

Директорът на Топлофикация Сливен: Изгарянето на RDF ни дава топлоенергия достъпна за джоба

Наскоро стана известно, че " Топлофикация Сливен " ЕАД има нов изпълнителен шеф. Името му е инж. Павлин Костов. Свързахме се с него и той отговори на няколко наши въпроса, отнасящи се до проектите му за бъдещото развиване на Дружеството.

- Здравейте, инж. Костов! Можете ли да ни разкажете малко повече за себе си?

- Здравейте. На 44 години съм, от 17 години работя в " Топлофикация Сливен " ЕАД. Почти целият ми професионален път е минал в Дружеството и съм минал през няколко работни позиции, което ми оказа помощ да натрупам опит и да осмисля работата в обособените звена на всеки един чиновник и служащ в Топлофикация. Преди да бъда определен за изпълнителен шеф, бях на служба основен инженер по употреба и ремонт и трябваше да управлявам всички действия, свързани с вярната употреба и поддръжка на енергийните уреди на Дружеството. Занимавах се и много с попълване и оформяне на профилирана документи. Считам, че съм добре осведомен с проблематичните места в Предприятието и съм окуражен да работя интензивно по тяхното решение.

-Какви са проектите Ви за бъдещото развиване на " Топлофикация Сливен " ЕАД?

-Основното, което си слагам като цел е да продължава реализацията на плана за произвеждане на електрическа и топлоенергия от RDF и биомаса, стартират от предходния изпълнителен шеф.

Смятам, че тази концепция е страхотна и ще способства за удължение живота на Дружеството и понижаване на индустриалните разноски, което автоматизирано ще ни разреши да насочваме към този момент освободените финансови средства към реализиране на ремонтни действия, както и нови вложения.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР