Наскоро намерихме рецепта за чудотворна смес от сода и лимон,

...
Наскоро намерихме рецепта за чудотворна смес от сода и лимон,
Коментари Харесай

Смес от сода и лимон спасява хиляди животи всяка година

Наскоро намерихме рецепта за чудотворна примес от сода и лимон, която може да излекува доста болести.

Изглежда, че използваме сода и лимонен сок единствено с цел да приготвим къс, само че не и за лекуване. Тази рецепта е предизвикала доста несъгласия, в които се е родила истината.

Ще ви разкажем за лечебните свойства на лимона и содата и за какво е толкоз потребно да употребявате дружно двата продукта.

Сода с лимон

Средствата от лимонен сок и сода съдържат доста хранителни субстанции, минерали и микроелементи, които могат да защитят човешкото тяло от разнообразни болести. Това не са медикаменти, а артикули, които единствено да ни оказват помощ в грижата за здравето и да укрепят имунната система.

Содата с лимон оказва помощ за очистването на организма, битката с микробите и отличната профилактика против рак. Един от главните фенове на содата е професор Иван Павлович Неумювакин, чието проучване в региона на различната медицина е помогнало на хиляди хора да победят съществени болести.

“Човек би трябвало да живее в естетика с природата и ловко да употребява това, което тя му дава ”, уверен е професорът.

Нека да забележим с какъв брой изгоди е цялостна сместа от сода и лимон и по какъв начин да използван вярно това средство.

Полезни свойства

Почиства тялото от отрови и отлагания

Содата и лимоновият сок са чудесно решение за тези, които желаят да се грижат за здравето си. Затова чаша вода с парче лимон и сода заран е в положение да засилва и укрепи имунната система. Антиоксидантите, на които тази напитка е богата, я вършат чудесно средство за ликвидиране. Тази примес е благонадежден сателит в битката против непотребните килограми.

Нормализира киселинно-алкалния баланс

Пиенето на лимон и сода е в положение да поддържа киселинно-алкалния баланс на организма при естествени условия. Дисбалансът в организма предизвиква доста остри и хронични болести. Киселинната среда е удобна за развиването на всички типове инфекции, по тази причина е извънредно потребно да алкализирате тялото си най-малко понякога.

Подобрява храносмилателния развой

Комбинацията от сода и лимон съвършено бори нарасналата киселинност в стомаха, оказва помощ ви да се отървете от киселините и несъразмерното струпване на чревни газове. Лимонената киселина може да разтваря камъните в бъбреците, да окаже удобен резултат върху здравето на черния дроб, както и да пребори диспептичните признаци.

Регулира холестерола в кръвта

Друга потребна характерност на чудесната примес е способността да контролира равнището на “лошия ” холестерол в кръвта. Чаша вода със сода и лимон ще избави сърдечно-съдовата система от съществени болести, ще бъде отлична предварителна защита против хипертония и атеросклероза.

Приготвяне и консумация

Приготвянето на този потребен инструмент е доста просто! Вземете чиста питейна вода при стайна температура, не прекомерно гореща и не доста студена. В чаша вода прибавете 1 чаена лъжичка сода и сока от половин лимон. Средството е готово! Пийте тази напитка заран преди закуска.

По-добре е да приготвяте прясна примес всяка заран, тъй като по време на дълготрайното предпазване тя ще загуби лечебните си свойства. След 2 седмици терапия, би трябвало да предприемете отмора и да повторите лекуването след още 2 седмици.

Вижте още: Понижете неприятния холестерол и кръвното налягане с това средство

Народната медицина може да направи чудеса! Средствата като лимонен сок и сода са освен лечебни, само че и извънредно лесни за подготвяне. Включете в утринния си хранителен банкет чаша здравословна напитка и няма да съжалявате!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР