Наскоро Binance отпразнува своята шеста годишнина на фона на значителни

...
Наскоро Binance отпразнува своята шеста годишнина на фона на значителни
Коментари Харесай

Binance празнува своята шеста годишнина, но освобождава близо 1,000 служители

Наскоро Binance отпразнува своята шеста годишнина на фона на обилни промени в работната си мощ.

Като най-голямата борса за криптовалути в света по пазарна капитализация, Binance изпита волатилността на крипто пазара, до момента в който се стремеше към напредък.

Главният изпълнителен шеф на Binance, Чангпенг Джао, призна еволюцията на компанията от елементарна идея до мощна финансова платформа, обслужваща повече от 140 милиона консуматори по целия свят. Започвайки единствено с пет токена и поддържайки два езика, Binance към този момент предлага над 600 токена и работи на повече от 40 езика.

През ранните стадии Binance се сблъска с провокации, като да вземем за пример дефицит на запаси. Джао загатна по какъв начин е трябвало да разчитат на заета поддръжка на клиенти и са нямали профилиран маркетингов екип. Тези спънки обаче не са попречили на Binance да напредне.

През последните месеци Binance се сблъска с спънки заради регулаторни ограничения и следствия от страна на управляващите, изключително в Съединени американски щати. Тези условия накараха компанията да преразгледа структурата на работната си мощ. Над хиляда чиновници бяха освободени като част от стратегически ход за поддържане на мощен и профилиран екип.

Решението за редуциране на работната мощ беше обяснено от представител на Binance, който акцентира смисъла на гъстотата на гениите в организацията, с цел да се подсигурява еластичност и адаптивност. Binance поредно ползва политика на разлъка с лица, които не подхождат на неповторимата просвета и полезности на компанията, даже и да са с високи резултати.

Освен регулаторните провокации, Binance е изправена пред правосъдни дейности от страна на Комисията по скъпи бумаги и фондови тържища на Съединени американски щати (SEC), обвиняваща я в противозаконни действия и корист със средства на клиенти. Binance изрично отхвърли тези обвинявания. Освен това компанията срещна компликации при приемането на лицензи в Европа и се сблъска с напускането на високопоставени чиновници заради продължаващото следствие на Министерството на правораздаването на Съединени американски щати.

Въпреки тези провокации Чанпен Джао остава оптимист за бъдещето на Binance и на криптовалутната промишленост като цяло. Той има вяра, че регулаторната изясненост и растежът на контролираните тържища ще продължат да напредват. Въпреки актуалната неустановеност, доста страни работят за даване на ясни насоки за крипто промишлеността, като предизвикват позитивна среда за нейното развиване.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР