Наскоро бе установено, че тези, на чиито ръце можете да

...
Наскоро бе установено, че тези, на чиито ръце можете да
Коментари Харесай

Вгледайте се в дланта си. Ако откриете буквата „М“, то вие сте специален, научете защо се отличавате от другите

Наскоро бе открито, че тези, на чиито ръце можете да видите буквата „ М “ са специфични хора. Те са неповторими! Хората, носещи знак “М ” на дланта имат по-силна вътрешен глас, в сравнение с множеството хора, и в тях е заложен необикновен креативен и предприемачески дух! Те са родени, с цел да бъдат един изобилен източник на в действителност почтени хрумвания, които са в положение да бъдат давани единствено от една доста дребна част от човечеството. Но най-голямата им полезност не е в това, а във обстоятелството, че те са в положение да генерират безпределно “работни ” и ефикасни хрумвания, само че и умеят да намерят стотици способи за реализирането им.
Хората, чиито линии на дланта образуват буквата „ М “, имат доста гении и умения.

По-лесно е да се изброят тези способности, които ги нямат, в сравнение с да се сформира цялостен лист на техните умения и качества. Техните мисли са ясни, умни и си заслужава да се вслушаш в тяхната логичност, тъй като постоянно е издигната на здрава основа. Те съвсем в никакъв случай не лъжат (но са способни да употребяват хитрини за реализирането на някои високи цели), обичат да приказват истината и не разрешават други да ги лъжат. Тяхната вътрешен глас съвсем в никакъв случай не ги подвежда! Като никой различен те са откровени, елементарно вършат похвали и дават заслужени похвали.
Това е изключително правилно за дамите. Както знаете, тяхното “шесто възприятие ” нормално е по-развито от това на мъжете.

“Хората М ” са властни и еднопосочно авторитетни – те постоянно са заобиколени от авторитетни хора, ценят ги и през тях минава съвсем всеки случай. “Хората М ” са в положение бързо и без съмнение да взимат значими решения, в действителност те не пропущат опциите, които животът им дава. Във всеки случай те ще се опитат да се възползват от всяка дадена опция.

Тези хора са доста харизматични и безпределно дълбоки. Докато си мислите, че най-сетне сте разбрали всичко за тях, те ненадейно ви демонстрират своя нова страна и вие би трябвало да ги изучавате още веднъж. И по този начин нататък до безконечност.

Въпреки това, техният живот не е доста елементарен. Животът им рядко е слънчев, само че при такива нееднозначни персони той не може и да бъде различен – с цел да употребяват своите умения и гении, да ги усъвършенстват и покачат равнището им, са длъжни да основат подобаващ “полигон ” с всичките му съпътстващи детайли.

Знакът “М ” на дланта е присъщ за доста от пророците и великите водачи от предишното. Другите хора са постоянно подготвени да ги последват. Ако във вашето обграждане има подобен човек, то коства си да го държите покрай себе си.

И, в случай че вие сте един от тези щастливци – гледайте към ръцете си по-често. Нека буквата “М ” на линиите на дланта ви припомня, че вие сте специфичен човек и имате специфична задача в живота.

И най-важното: не забравяйте, че принадлежите към дребния брой хора на Земята, които са в положение да реализират безусловно всичко, каквото си пожелаят, само че апелирам ви, не се колебайте!

Инфо: Отбаба

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР