Наскоро бе публикувана изненадваща информация относно течовете от газопровода Северен

...
Наскоро бе публикувана изненадваща информация относно течовете от газопровода Северен
Коментари Харесай

САЩ трябва да отговорят на три съмнения относно инцидента със „Северен поток“

Наскоро бе оповестена изненадваща информация по отношение на течовете от газопровода „ Северен поток “.

Известният американски публицист Сиймор Хърш в публикация цитира собствен източник, че държавното управление на Джо Байдън е възнамерявало детонации по газопровода от Русия до Европа и това е доста евентуално да е правилно. Съветът по националната сигурност на Съединени американски щати, Централно разузнавателно управление на САЩ, Държавният департамент и други отдели обаче отхвърлят и настояват, че публикацията е „ чиста неистина и небивалица “. В същото време основните западни медии, които постоянно обръщат огромно внимание на сходни вести, този път необичайно мълчат.

Преди повече от 4 месеца бяха видяни течове на четири места по газопроводите „ Северен поток 1 “ и „ Северен поток 2 “ в морето покрай Швеция и Дания. В Швеция бяха регистрирани мощни подводни детонации. Имайки поради възходящото напрежение в руско-украинския спор и повишаването на цените на силата в международен мащаб, доста анализатори са на мнение, че случаят не е инцидентен. Според някои офанзивата против газопровода е невъзможна без секрети разрешение и интервенции на съответните страни. Затова най-вероятно е „ акт на държавен тероризъм “.

В момента публикацията на Хърш и случаят още веднъж привлякоха вниманието. Обяснението на американското държавно управление, че новината е „ небивалица “ не дава отговор за доста елементи в публикацията, а в противен случай, провокира три подозрения.

Първо, за какво Съединени американски щати и западните страни отначло упорстваха за следствие, а след това замълчаха?

Второ, какво се крие зад изявленията на американските и европейски политици? Например през февруари 2022 година, няколко седмици преди експлоадирането на руско-украинския спор, Байдън предизвести, че няма да има „ Северен поток-2 “, в случай че Русия стартира война против Украйна.

Трето, за какво западните медии, които постоянно демонстрират огромен интерес към значимите вести, мълчат след публикацията на Хърш?

Съединени американски щати постоянно упорстват за „ интернационален ред на основата на правила “. Тогава би трябвало откровено да отговорят на подозренията на интернационалната общественост, да проведат взаимно следствие и да поемат полагащата им се отговорност. Светът желае правдивост и истина.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР