Наско Колев с ултиматум към Лидия! Градоносни облаци висят над прясната

...
Наско Колев с ултиматум към Лидия!
Градоносни облаци висят над прясната
Коментари Харесай

Облаци надвиснаха над връзката на Атанас Колев и Лидия!

Наско Колев с ултиматум към Лидия!
Градоносни облаци висят над прясната обич на Атанас Колев и чалгарката Лидия. Двойката, която е колкото друга, толкоз и симпатична дружно, е на път да се разпадне и то с всеизвестен тропот. Защо ли?! Защото до момента в който Наско петак не дава за мнението на близките, то гаджето му би трябвало да се преценява и извършва нареждания.
 Атанас Колев
Какво ще избере Лидия – любовта или славата?!

Лидия беше и е изобретение на чалгаджията Галин, който гръмко й забранил да приказва и даже да се появява с Колев пред аудитория. За да бъде вървежна и да носи пари, тя трябвало да наподобява сингъл и да храни „мераците на чичаците“…

Мацката няма огромен избор, с изключение на да се съгласи и да козирува на шефа си, като към този момент го направи в ефир. Вчера тя беше в народен ефир, където безусловно смънка „Ами, не знам“, на въпроса влюбена ли е и ива ли другар.

Всичко това не се понравило на Наско Колев, това даже е меко казано. Рапърът избеснял, издават негови близки, тъй като към този момент той самичък показал Лидия на майка си. Боязливото й и покорно държание го извадили от кожата като я предиздвикал да избира – или връзката им, или командите на Галин.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР