Нашите опоненти искат да ни вкарват само в компроматна игра.

...
Нашите опоненти искат да ни вкарват само в компроматна игра.
Коментари Харесай

Борисов: Листата на БСП е шпионин-държавна сигурност

Нашите съперници желаят да ни вкарват единствено в компроматна игра. Българска социалистическа партия имат единствено един човек в листата, който може би схваща нещо от европейска работа. Г-жа Златева. От там нататък е шпионин-държавна сигурност, шпионин–държавна сигурност. Това сподели водачът на ГЕРБ и министър-председател Бойко Борисов, който дойде в НДК, където партията му показа политическата си платформа за идните европейски избори на 26 май.

 © БГНЕС / Архив
В същото време на „ Позитано ” 20 се организира Национален съвет на Българска социалистическа партия, което би трябвало да утвърди листата за евровота. Досега известните имена от 17-членната листа, ръководена от Елена Йончева, са на Деница Златева, Янаки Стоилов, Иво Христов.

Тези избори стават значими не поради властта или какъв брой хора ще вкараме в Европейския парламент, а тъй като фактически доста троянски коне ще влязат в Екологичен потенциал, счита Борисов.

Той още веднъж се върна на листата за евровота на левицата като сподели, че е бил сигурен, че началникът на кабинета на президента Иво Христов ще бъде в листата. „ Защото ги видях по какъв начин се гледат оня ден с Нинова и по какъв начин беше изработен КСНС ”, съобщи Борисов.

„ Българска социалистическа партия ще стартират и свършват с жилища и сходни тераси. Ние нашите уроци си ги научихме, шамарите си ги изядохме ”, разяснява Бойко Борисов.
 Сергей Станишев е отвън листата на Българска социалистическа партия за евроизборите Сергей Станишев е отвън листата на Българска социалистическа партия за евроизборите
Националният съвет на Българска социалистическа партия взема решение кои хора ще влязат в евролистата на партията за идните европейски избори. Засега Сергей Станишев не попада в не...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР