Нашите действия, животи съдба се определят когато се появим на

...
Нашите действия, животи съдба се определят когато се появим на
Коментари Харесай

Тибетски хороскоп разкрива какво ви чака през 2019-а

Нашите дейности, животи орис се дефинират когато се появим на тази земя. В това имат вяра тибетските мъдреци. Всяка година има собствен кармичен детайл и минава под знака на несъмнено животно.

Тибетска мъдрост споделя, че бъдещето е отражение на предишното.В живота всичко се движи в кръв и след раждането, ние започваме да гаснем, умираме и по-късно се прераждаме. Начинът, по който сме изживели предходните си животи, поставя отпечатък на актуалната ни орис.

Човек постоянно обаче има избор – да се подчини на ориста си или да поеме по сложния път на възмездие и добрина. Според тибетския хороскоп през 2019-а ще има трагични и фрапантни промени в ориста на доста от нас.

Общи прогнози за 2019 година

Предстоящата година е под номер 8. Това число символизира безкрайността. Нищо чудно в този момент да получим премия за минали дейности или наказване за зло, което сме създали.

Има опция обаче да измененията кармичния си път и да привлечете шанса на своя страна. Цикълът на осмицата от една страна носи непоклатимост, а от друга – изкушения т предишното.. Човек може да бъде запленен от спомените: „ О, какъв брой хубаво беше преди ” или „ Само с този човек бях същински щастлива ”. Това обаче може да ви затвори доста благоприятни условия.

За да предотвратите да ви се случи нещо такова, то не трябва да бързате и да се поддавате на страстите. Трябва да изчакате повече време, да се успокоите, а за какво не и да медитирате. Само времето ще намести нещата.

Цветът на годината е белият – знак на новото начало, положителното и благоденствието. Той е този, който ще ни помогне да излезем от сложни обстановки и да насочим мислите си към положителното.

Елементът е земя – това значи, че ще укрепите позициите си и ще имате спокоен фамилен живот. Самотните хора ще имат действителна опция да открият половинката си и индивидът, с който да имат деца.

Според тибетските прогнози децата, родени през 2019 година, ще имат чудесно здраве, военен темперамент и добра карма. Те елементарно ще открият мястото си в живота и ще носят безпределно доста наслада на родителите си.

През 2019 година ще черпим доста мощ от природата. Ако ситуацията стане отвратително, проблемите ви връхлитат един след различен, а душевната ви болежка става все по-силна, то е хубаво да отидете в парка, да се разноските в гора или да изкачвате планина. Именно уединението на индивида с природата ще ви помогне да намерите отговорите на всички въпроси, които ви терзаят, ще добиете мощ и сила.

Тибетските мъдреци поучават да се опитате да измененията кармата си към положително. Това ще стане като самите вие вършиме положително. Научете се да потискате яростта си и да се отдадете напълно на задачите си.

Кратки рекомендации съгласно годината на раждане

Животното, което ни покровителства в тибетския хороскоп, е тъкмо каквото е и животното, което ни покровителства в източните хороскопи. Свиня или дива свиня са всички родени през 2019-а година. Тази година дава мощ, храброст, отменяне на хитростта и лицемерието. Колко сполучлива ще е тя за вас, зависи от годината ви на раждане.

Грижа и нерешителност са ключът към триумфа на змията и дракона. За тях годината ще бъде наситена с доста събития. Важно е да държите главата си високо вдигната, да не се поддавате на изкушенията, изключително във финансов проект.

Маймуната ще може да извърши фантазиите си единствено, в случай че научи да обича това, което към този момент има. И тигрите не би трябвало да се опитат да се прескочат. Внимавайте, с цел да не изгубите най-ценното. Смелостта не е в демонстрацията на подвиг, а в способността да разпознавате човешките неточности. Именно в това се крие пътят към щастието ви.

Бикът и кучето ще бъдат възнаградени за лоялността си. Семейството и любовта са в основата на съществуването на силата и триумфа им. Ако всичко в дома им е окей, то и в работен проект ги чака единствено наслада, написа jenata.blitz.bg. През 2019-а година те ще имат подарък от ориста, който може да промени всичко.

За свинята годината ще бъде щастлива. Това е нейната година и всичко, което си пожелае, може да се сбъдне Тази година ще бъде доста сполучлива и за плъха Той ще спре безконечното си придвижване в търсене на себе си и ще открие естетика и успокоение.

Козата и Петелът ще получат подарък – просветление. Ще бъдат постоянни и ще се оправят с всички спънки. Ще си постилате добре във финансов проект за в бъдеще.

Заекът елементарно ще заобиколи клопките. Много е значимо да слушате вътрешния си глас и тогава имате всички шансове да откриете любовта. И конят ще стартира на чисто. Съдбата ще го възнагради, само че единствено, в случай че прави положителни каузи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР