Наши естествени партньори са Продължаваме промяната и Демократична България. Това

...
Наши естествени партньори са Продължаваме промяната и Демократична България. Това
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Партията би се явила на местните избори със самостоятелна листа за общински съветници

Наши естествени сътрудници са Продължаваме промяната и Демократична България. Това е нашата среда. Бихме подкрепили и кмет, който е задоволително мощна кандидатура. На този стадий сме в развой на изчакване, тъй като не съм чул различен, с изключение на сегашният кмет Стефан Радев, да е оповестил публично кандидатурата си. Това разгласи пред публицисти в Сливен регионалният водач на Недко Недев, в наличието на ръководителя на партията Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, оповестиха от пресцентъра на партията.

Недев сподели, че партията би се явила на локалните избори със независима листа за общински съветници.

„ Нямаме желание да издигаме кмет, само че имаме с какво да помогнем на хора и коалиция, които желаят да трансформират статуквото в нашия град. Считаме, че напълно демократично е евроатлантическо обединяване, което би било дейно против следения избор. За нас локалните избори са късмет за хора специалисти, потвърдили се в обществото да влязат в локалната власт. За Сливен едно задоволително компактно обединяване би довело до позитивни резултати “, акцентира Недко Недев, който е един от ръководителите на водеща интернационална компания в Сливен.

Той подлага на критика управлението на общината за неприятната инфраструктура в Индустриалната зона.

„ Нашите служащи няма по какъв начин да стигнат до работните си места. Няма транспортна скица. Мен ме е позор да поканя чужденци. На улица „ Керамик “ и въобще в Индустриалната зона идването на Пътна помощ стана всекидневие. В същото време слушаме по какъв начин общината е в доста положително финансово положение, имала пари, а ние страдаме. Защо ни е нова Индустриална зона, откакто към този момент съществуващите компании, които заплащат налози, са оставени на произвола. Аз се надявам, че всички, които са точили бюджета, ще бъдат подведени под отговорност “, сподели Недко Недев.

Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа похвали Недев, наричайки го „ съумял в професионален проект човек, който желае да помогне на обществото “.

Според Цветанов Сливен се нуждае от кмет като Недко Недев, който обаче имал сериозна професионална ангажираност.

„ Човек като Недев би бил отличен общински консултант. Ако има сходни лица и в други области, изборната интензивност ще се увеличи като в тази в Турция “, смята Цветанов, който се разгласи за делегиран бюджет на дребните обитаеми места.

„ Най-малките селца би трябвало да имат най-малко 10 000 лв., това е искане и от Асоциацията на дребните обитаеми места “, напомни Цветанов, съгласно който идните локални избори би трябвало при всички случаи да са преди парламентарните.

Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа е на работна обиколка в страната. Той организира редица срещи в Пловдив област, Ямбол, Елхово и Сливен.

Председателят на насочи апел, че е пристигнало времето да бъде разсечен моделът „ Борисов “ и е безапелационен, че от него би трябвало да бъдат разграничени стойностните хора в ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР