Нашето виждане е, че основният и най-бърз начин за преодоляване

...
Нашето виждане е, че основният и най-бърз начин за преодоляване
Коментари Харесай

Костадинов при президента: За предсрочни избори сме, няма да преговаряме за нов кабинет в това НС


" Нашето виждане е, че главният и най-бърз метод за превъзмогване на политическата рецесия, която е провокирана от дейностите и бездействията на досегашния кабинет, са предварителните избори. " Това сподели водачът на " Възраждане " на консултациите при президента за сформиране на нов кабинет.

" Колкото по-скоро, толкоз по-добре. Затова насрочването на тези съвещания в границите на безусловно деня след свалянето на държавното управление, са явен знак, че оценявате сериозността на обстановката и нямате желание да пилеете повече време на България ", се обърна той към президента.

Според Костадинов този парламент е изцяло привършен.

" Не бихме могли да приказваме с която и да е политическа мощ, изключително след гласуването на проблема РСМ предходната седмица, където се обрисуваха не червени линии, а безусловно камиони. Трябва и да има осъществяване на предварителни избори като референдум за бъдещето на България оттук нататък. Защото публичните настройки не са като преди 6-7 месеца, обстановката е динамична освен у нас, само че и по света ", добави водачът на " Възраждане ".

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР