Нашето обединение се явява, за да спечели тези избори, за

...
Нашето обединение се явява, за да спечели тези избори, за
Коментари Харесай

Лорер: Обединение между ПП и ДБ ще зареди с надежда. Сами трудно ще направим закъснялата промяна

Нашето обединяване се явява, с цел да завоюва тези избори, с цел да предложи на България болшинство и държавно управление и да трансформира толкоз закъснелите промените в действителност. Това разяснява в ефира на NOVA националният представител от " Продължаваме промяната " (ПП) Даниел Лорер.

Той добави, че обединяването сред Политическа партия и Демократична България " ще зареди хората с вяра ".

Ако нещо сме потвърдили в политиката, то това е, че не ни е боязън от нищо, колкото за положителното на България и хората. Сборът от двете обединения ще даде доста повече, в сравнение с поотделно, сподели още Лорер.

Обясни, че за задачата ще бъде създадена обща стратегия за визията на България. Уточни още, че обединяването ще би трябвало да има общи листи и общи органи за вземането на решения.

Даниел Лорер не отговори дали отлъченият от Българска социалистическа партия самостоятелен народен представител Явор Божанков ще се включи в новия план, само че го похвали, че е " изразител на всичко това, което Българска социалистическа партия не съумя да направи ".

Депутатът изрично съобщи, че Политическа партия не се е облагодетелствала по никакъв метод около изпращането на военна помощ за Украйна, каквото обвиняване насочи през вчерашния ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Облагодетелствала се е само българската оръжейна промишленост, където работят българи и създават продукция за експорт, уточни Лорер.

По тематиката с връзките със Северна Македония Даниел Лорер разяснява, че е значимо българите там да бъдат уважавани и да бъдат вписани в Конституцията на страната.

По случая с пребития в Охрид Християн Пендиков Лорер сподели, че той не е български жител, а македонски, и че един от биячите му е бил българин, само че за него " нищо не се приказва ".

,,Нашият апел е напрежението да намалее и да стартира да работи дипломацията'', добави той.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !    
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР