Нашето момче обърна неудобния Джак Сок Григор Димитров постигна най-големия

...
Нашето момче обърна неудобния Джак Сок Григор Димитров постигна най-големия
Коментари Харесай

Велик Гришо! Отива На Финал В Лондон

Нашето момче обърна неуместния Джак Сок Григор Димитров реализира най-големия триумф в кариерата си, откакто се класира за финала на финалния „Мастърс“ в Лондон.

Той надви над неуместния за него американец Джак Сок след 4-6, 6-0, 6-3. Това бе и втората победа за Гришо над този съперник, като той е позволил от него и три загуби.

Първият сет стартира чудесно за хасковлията и той дръпна с 3-0 гейма след ранен пробив във втория гейм.Последва обаче нечовечен спад в играта на българина и той завоюва единствено един от идващите седем гейма, като неговият съперник освен върна пробива, само че и проби уверено в деветия гейм.

Вторият сет обаче бе праволинеен за нашето момче и той не даде гейм на своя съперник, като доближи до три пробива.В третия сет борбата бе огромна, само че Григор въпреки всичко доближи до основен пробив в осмия гейм и проби за 5-3.

След това си взе подаването и завоюва мача. На финала той ще срещне Давид Гофен против който се изправиха преди броени дни в груповата фаза на шампионата, а българинът размаза белгиеца с 6-0, 6-2, написа gol.bg.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР