Нашата първостепенна задача е да решаваме проблемите на българските граждани,

...
Нашата първостепенна задача е да решаваме проблемите на българските граждани,
Коментари Харесай

Премиерът: Ние няма да участваме в изборите, политиците да си търсят противници другаде

" Нашата първостепенна задача е да решаваме проблемите на българските жители, а не на тези, които са ги основали. По Конституция е да организираме почтени и свободни избори и това вършим ", съобщи при започване на днешното съвещание на Министерския съвет служебният министър председател Гълъб Донев.
Прочетете още
По думите му има фактори, поради които служебното държавно управление се приема като съперник в тази акция.

" Служебният кабинет няма да взе участие в изборите, а ще обезпечи честното им протичане. Както всички виждаме, предизборната акция стартира надалеч преди старта. За страдание има фактори, които възприемат служебното държавно управление като съперник и желаят да извлекат дивиденти. Нека напомня, че служебното държавно управление няма да взе участие в изборите ”, съобщи Донев и моли партиите да “потърсят съперници другаде ”. 

“Да запазим успокоение и хладнокръвие, нашата първа задача е да решаваме проблеми, а не да влизаме в полемики с тези, които са ги основали с дейности или бездействия ”, сподели още служебният министър-председател. Той направи поръчка, че служебният кабинет ще работи като преодолява “реалните, а не измислените компликации ”. 
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР