Наш приоритет е да установим прекратяване на огъня възможно най-скоро

...
Наш приоритет е да установим прекратяване на огъня възможно най-скоро
Коментари Харесай

Ердоган: Прекратяването на огъня в Газа е приоритет за Турция и Египет

„ Наш приоритет е да установим преустановяване на огъня допустимо най-скоро и да доставяме филантропична помощ в Газа без никакви спънки “.


Това съобщи турският президент Реджеп Ердоган на взаимната конференция с египетския си сътрудник Абдел Фатах ал-Сиси, в Кайро, съобщи Анадолската организация.

„ По време на днешните ни съвещания се договорихме да увеличим размера на търговията до 15 милиарда $ в къс период “, сподели Ердоган.

„ Египет прави обилни вложения в бранша на защитата. Вярвам, че ще обединим напъните си с Египет и ще разработим взаимни планове “, добави той.


Турският президент съобщи, че дейностите на Израел, ориентирани към обезлюдяването на Газа, са „ изцяло неприемливи “. Ердоган означи, че съдействието, сред Анкара и Кайро за прекъсване на кръвопролитията в Газа, ще продължи.

" Решени сме да засилим контактите си с Египет на всички равнища, с цел да установим мир и непоклатимост в нашия район ", добави той.

Ердоган предложения Сиси в Турция и съобщи, че това посещаване ще бъде „ нова повратна точка в връзките сред двете страни “./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР