Насекомите почти винаги успяват да всеят ужас и страх. Съществуват

...
Насекомите почти винаги успяват да всеят ужас и страх. Съществуват
Коментари Харесай

Малко от тази подправка и мравките ще изчезнат завинаги от дома ви

Насекомите съвсем постоянно съумяват да всеят смут и боязън. Съществуват доста хора, които изпитват последна нетърпимост към мравки и всевъзможни други гадини. Веднага, щом ги виждат, стартират да крещят.

Днес обаче сме решили да ви споделим по какъв начин да се справите с тях и то без да се постанова да припарвате до всички тези репеленти и препарати, които са способни да провокират алергии и раздразнение на кожата, очите, лигавицата на носа и прочие.

Ето няколко натурални средства, които ще ви лишат от наличието на мравките:

• Оцет против инсекти

С тази течна фалшификация обезпечено ще съумеете да прогоните всички гадини, които ви основават дискомфорт. Нужни са ви няколко лъжици оцет и половин чаша вода, с цел да отпратите мравките надалеч от вкъщи си. Напръскайте местата, където сте виждали, че се разхождат мравки, и скоро няма да има и диря от тях.

• Бирена квас
 Няколко трика за естествена отбрана против мравки Няколко трика за естествена отбрана против мравки
Знаем какъв брой потребни и любопитни създания са мравките. Но не можем и да отречем, че могат да се трансфорат в ужасяваща картинка, когато с...

Още един артикул, който по никакъв начин не се нрави на гадините. Ако комбинирате бирената квас с мед, то изрично ще съумеете да прогоните недоброжелателите.

• Лютият червен пипер гони мравките

Знаете, че множеството инсекти са последователи на сладичките храни, само че не и на лютивите. Предлагаме ви да се възползвате от лютия червен пипер и с него да се отървете от неканените посетители, разнасящи със себе си не малко болести.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР