НАСА пусна настолна игра за черните дупки, с чиято помощ

...
НАСА пусна настолна игра за черните дупки, с чиято помощ
Коментари Харесай

Пътешествие в черна дупка: само за играчи!

НАСА пусна настолна игра за черните дупки, с чиято помощ можете да се оправите на странствуване от Земята до самата черна дупка и пътьом да спирате на всички забележителни и необикновени обекти във Вселената, които са известни на човечеството.

И най-интересното е, че можете да си разпечатате играта сами, нужен ви е единствено огромен принтер.

Според сюжета играчът се насочва в Космоса от Земята и с цел да завоюва, е належащо колкото се може по-бързо да се добере до черната дупка.

По пътя той минава през редица галактически обекти, измежду които има освен неутронни звезди или свръхнови, само че и разнообразни проучвателен станции, направени от хората.И по този начин, с цел да успехите, би трябвало да се сдобиете с антигравитационни жетони. Те са 25 и в случай че на финала не сте събрали всички, то по червеева дупка се връщате в самото начало.

На всяка крачка има задания, за осъществяване на които би трябвало да се придвижвате по разнообразни полета от картата, научавайки пътьом разнообразни обстоятелства – да вземем за пример за ядрата на галактиките, междузвездния газ или галактическите мазери.

Картата, картите със дилемите и антигравитационните жетони можете да откриете и да свалите на самия уебсайт на НАСА. Там има и цветно поле за игра, и черно-бяло. Необходим ви е единствено огромен принтер в режим Landscape.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР