Нарушители спъват сериозно трафика на кръстовището до прелеза на бул.

...
Нарушители спъват сериозно трафика на кръстовището до прелеза на бул.
Коментари Харесай

Пълна лудница до прелеза на бул. „6 септември“ ВИДЕО

Нарушители спъват съществено трафика на кръстовището до прелеза на бул. „ Шести септември “ и няма кой да ги глоби. За това алармират читатели на Марица.бг, станали очевидци на нервите и произшествията, които са всекидневие на пресечката с бул. „ Копривщица “. Причина са десетките паркирани в нарушаване коли, поради които остава нищожно място за прекосяване на пренасочения трафик от бул. „ Васил Априлов “, който е в ремонт.

Ето единствено един от сигналите, получихме тази заран на публицистичната поща:

„ Здравейте,

Хаосът провокиран от дълго траялите поправки на съществени булеварди в Пловдив е реалност! Въпреки това, локалната власт и контролните органи нехаят. Куриоз или скандал е обстановката на източното платно на бул. „ Копривщица “. Няма контролни органи на трите пренатоварени кръстовища с прелезите. В сектора на бул. „ Копривщица “ от прелеза на бул. „ 6 септември “ до хотел Бордо има паркирани коли и от двете страни на платното.

До прелеза има подложен знак прекъсването неразрешено, само че той или не се вижда от клоните на близкото дърво, или водачите на паркиралите /някои лъскави / коли са над закона.

Този сектор е неотложно да се освободи, с цел да се понижи задръстването.

Моля, като медия отразяваща проблемите в града да помогнете за понижаване на напрежението, което се сътвори с едновременните поправки на булевардите „ Васил Априлов “ и „ Руски “.

Репортерска инспекция на място откри, че мястото в действителност си заслужава клеймото „ Пълна лудница “. На градските автобуси, камионите и леките коли, идващи откъм ресторант „ Стадиона “, се постанова да се провиран през иглени уши, с цел да завият наляво по източното платно на „ Копривщица “. Причината е, че и от двете му страни са паркирани дълги върволици коли, норушаващи зоната на деяние на знак В 27, забраняващ престоя и паркирането. Така е по цялото продължение на булеварда в правата от бул. „ Свобода “ до прелеза.

„ Има един бял микробус, паркиран е тъкмо под знака и стои там от 4-5 дни. Рейсовете се чудят по какъв начин да завиват, надуват клаксони, водачите се псуват един различен и по този начин е по през целия ден. И няма кой да пристигна и разчисти и санкции нарушителите. Сякаш всички са вдигнали ръце от хаоса по пловдивските улици “, изясни пред репортера ни мъж, който работи в магазинче до инфарктното кръстовище.

След намесата на Марица.бг от бранш „ Пътна полиция “ поеха уговорката незабавно да изпратят на мястото първия свободен екип таджии, с цел да въдвори ред и да санкцииа нарушителите.
 Пълна лудница до прелеза на бул. „ 6 септември “ ВИДЕО  Пълна лудница до прелеза на бул. „ 6 септември “ ВИДЕО  Пълна лудница до прелеза на бул. „ 6 септември “ ВИДЕО  Пълна лудница до прелеза на бул. „ 6 септември “ ВИДЕО  Пълна лудница до прелеза на бул. „ 6 септември “ ВИДЕО  Пълна лудница до прелеза на бул. „ 6 септември “ ВИДЕО
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР