Народното събрание трябва да бъде обхванато от изискването за зелен

...
Народното събрание трябва да бъде обхванато от изискването за зелен
Коментари Харесай

Александър Симидчиев: НС трябва да бъде обхванато от изискването за зелен сертификат

Народното събрание би трябвало да бъде обхванато от условието за зелен документ. Това прикани в " Денят стартира " депутатът от " Демократична България " доктор Александър Симидчиев. Той сподели, че това може да стане, в случай че министърът на опазването на здравето Асена Сербезова промени заповедта, която изключва Народно събрание и администрацията от условието за зелен документ. В противоположен случай " Демократична България " има готово предложение за гласоподаване в пленарна зала.

Вариантът Омикрон ще има по-бързо разпространяване, в случай че протече по-леко, той може да е едно от решенията за излизане от коронавирус рецесията. Ако протича по-тежко - ще имаме проблем, сподели доктор Симидчиев.

Данните от Южна Африка демонстрират, че протича по-леко, само че там популацията е от най-вече по-млади хора, по тази причина не могат да се вършат съпоставения с Европа.

По думите на Симидчиев вършат прекомерно малко проучвания за появяването на Омикрон в България, което е причина разновидността да не бъде открит в точния момент у нас.

Симидчиев изрази страдание, че чисто медицински проблем се е трансформирал в политически, с което се разделят хората и се настройват едни против други.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР