Народният представител в 47-ото и 48-ото Народно събрание Георги Стамов

...
Народният представител в 47-ото и 48-ото Народно събрание Георги Стамов
Коментари Харесай

Георги Стамов: Има как да променим Кюстендил! И ще го направим

Народният представител в 47-ото и 48-ото Народно заседание Георги Стамов и лидера на листата на Продължаваме промяната- Демократична България,коментира главните цели, по които работи и ще продължава да работи за развиването на област Кюстендил.

„ Вярвам, че има по какъв начин да променим района си и знаем по какъв начин да го създадем. Категорично декларирам, че поставих доста старания и в идващия парламент ще не преставам да го върша по значими за Областта посоки. По време на кабинета „ Петков “ спомагах за обезпечаване финансирането на 7 плана от 5 общини за над 12 млн. лева Ще не преставам да провеждам регулярни приемни дни.

Проведох среща с редица кметове на кметства и неприятното качество на водата е огромен камшик за хората. Трябва да бъдат положени старания от всички общини, с цел да имаме работеща асоциация. Основен приоритет е консолидиране на ВиК асоциацията. Вярвам, че единствено със взаимната работа сред локалната и централната власт нещата ще се получат.

За ВиК Дупница, правихме няколко срещи на които участваха кмета и ръководителя на общински съвет от Дупница, министър Шишков с неговия екип от Министерство на регионалното развитие, както и представители на КЕВР. На тази среща видях, че нещата могат да се оправят, само че всеки заинтригуван би трябвало да работи съгласно законите и наредбите.

Работата по Коридор № 8 би трябвало да продължи, тъй като това е значимо за цялата страна, а изключително за нашия район е от голямо значение.

Получаване на финансовите средства от „ Зелената договорка “ са витално значими за Кюстендил и не би трябвало да разрешаваме да ги изгубим. Защото това са средства за обективен преход и оптимално би трябвало да се възползваме от тях. Тук още веднъж е значимо и локалната власт да се включи по най-адекватния метод.

В нашата стратегия подпомагането на земеделските производители заема главно място и ще осъществим желанията си в този сектор. За образец, всяка година черешопроизводителите ни имат проблем с изкупната цена и реализацията на продукцията.

Всъщност този проблем е еднакъв и при останалите производители. Няма да позволим това да продължава.

„ Не съм се отказал от концепцията си за отделяне на Индустриална зона, която ще бъде основна за бизнеса и хората живеещи в Кюстендил, “ съобщи Стамов.

От коалиция ПП-ДБ удостоверяват желанието си да възстановяват и европеизират България, а хората да водят естествен метод на живот. Това може да стане посредством европейска стопанска система за европейски приходи, развиване на районите, качествено обучение за всяко дете, модерно и налично опазване на здравето, обективна обществена политика, стабилно земеделие за качествена, надлежно по-евтина българска храна, здравословна околна среда, дейно и транспарантно ръководство и битка с корупцията.

„ Време е всички да разберем, че няма да има един избавител, който да пристигна и да оправи България, това би трябвало да го създадем всички ние, дружно. Бих желал да прикани всички да излязат на 2-ри април и да покажат своето предпочитание кой да ги ръководи, да дадат късмет на някоя от политическите сили да развият политиките си, които по-късно да оценят. Но не след 6 месеца, а след един цялостен мандат, тъй като това е времето за което една смяна може да тръне дадена посока.

Знам, че хората са изморени от избори и че не виждат опция за постоянен кабинет. Точно за това е значимо всеки да излезе и да съобщи гласа си, с цел да се види същинският избор на българите. При ниска изборна интензивност, резултатът е подбуден от подвластните и купените, а не свободомислещите хора, които желаят смяната! Сега е моментът всеки да се включи, тъй като единствено дружно ще успеем! “

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР