Народният представител от ГЕРБ Стефан Апостолов дари 6 телевизора на

...
Народният представител от ГЕРБ Стефан Апостолов дари 6 телевизора на
Коментари Харесай

Стефан Апостолов от ГЕРБ дари 6 телевизора на Инфекциозното отделение в МБАЛ - Благоевград

Народният представител от ГЕРБ Стефан Апостолов подари 6 тв приемника на Инфекциозното поделение на МБАЛ – Благоевград.

Дарението одобри старшата сестра на Инфекциозното отделние, която благодари на депутата за жеста, оповестяват от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

Тубдиспансерът в Русе получи съвременен бронхоскоп като подаяние

Устройствата ще се употребяват от пациентите, които се лекуват в Инфекциозното поделение.

„ Когато човек е в болница, той има потребност от подобаващи условия, които да създадат престоя му по-лек. Затова се надявам, че правейки това подаяние - оказвам помощ най-малко малко на хората. В тези сложни времена е значимо всеки да оказва помощ с каквото може “, акцентира Апостолов.

Това не е първото подаяние, което прави националният представител Стефан Апостолов за потребностите на медиците в Област Благоевград. Още преди седмици той закупи и подари 200 висококачествени защитни шлема на Спешен център – Благоевград.

Също по този начин той и кметът на Симитли Апостол Апостолов закупиха и подариха на жителите на Община Симитли 2 000 висококачествени маски за многократна приложимост. Заедно с общинските съветници от ГЕРБ - Кресна, Апостолов се включи в даряването на 600 маски за многократна приложимост. Със съветниците от Струмяни пък закупиха и раздадоха над 50 пакета с хранителни артикули от първа нужда за най-нуждаещите се.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР