Народният представител от БСП Драгомир Стойнев е заразен с COVID-19,

...
Народният представител от БСП Драгомир Стойнев е заразен с COVID-19,
Коментари Харесай

Депутатът Драгомир Стойнев от БСП е с коронавирус

Народният представител от Българска социалистическа партия Драгомир Стойнев е инфектиран с COVID-19, заяви самият той в профила си във Facebook късно нощес.

Все още не е ясно с какъв брой свои сътрудници от партията и други политически обединения е контактувал той, има ли изолирани измежду тях и вършат ли си всички проби.

Ето какво написа Стойнев в обществената мрежа:

" Дълг е да оповестя обществено, че през днешния ден получих позитивен резултат след бърз тест за COVID-19. Последващият PCR тест също е позитивен. Информирах незабавно управлението на Българска социалистическа партия, сътрудниците от Народното събрание от всички парламентарни групи, с които съм работил в последните дни, състава на Комисията по европейските въпроси и надзор на европейските фондове, която управлявам, както и всички, с които съм се срещал служебно. Извинявам се за паниката, която сътворих на мнозина! Бъдете виновни, грижете се за себе си, за фамилиите си и за хората, с които работите! ".

Преди дни се разбра, че инфектиран е и депутатът от " Воля " Симеон Найденов.

От началото на епидемията COVID-19 прекараха и народните представители Даниела Дариткова и Даниела Малешкова от ГЕРБ, Хасан Адемов от Движение за права и свободи и Николай Цонков от Българска социалистическа партия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР