Народният представител Александър Тодоров подаде оставка, за да може да

...
Народният представител Александър Тодоров подаде оставка, за да може да
Коментари Харесай

Хамид Хамид: Къде са свободните медии?

Народният представител Александър Тодоров подаде оставка, с цел да може да застане на поста изпълнителен шеф на Българския състезателен тотализатор. Той бе препоръчан от спортния министър Радостин Василев. Това породи яростен спор сред депутатите.

Депутати от ГЕРБ и Движение за права и свободи се сплотиха против депутата от Политическа партия " ИТН ", тъй като съгласно тях той е подписал декларация с погрешно наличие. Те позволиха и вероятността, че Тодоров е подписал тази декларация без да знае какво в действителност подписва.

В тази връзка на трибуната излезе депутатът от ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид и разгласи, че българските медии са прислужници на политическата класа.

" Къде са свободните медии? Защо медиите не разнищят този случай? ", попита Хамид.

Той упрекна притежателят на сп. Капитал Иво Прокопиев, че огромна част от медиите са негови и се употребяват за политически цели.

По мотив декларацията, за която депутатите от ГЕРБ и Движение за права и свободи настояват, че е погрешна, Ива Митева съобщи, че има едномесечен период, в който всеки, който е заявил несъответственост има право да я ликвидира.

Бившият състезателен министър и народен представител от ГЕРБ Красен Кралев, съобщи че по сметките на Спортния тотализатор имало над 50 милиона лв., което било рекордна облага и това е повода за бързането.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР