Народът иска Ванката за актьор. Това е то. С тези

...
Народът иска Ванката за актьор. Това е то. С тези
Коментари Харесай

Ванката на Слави става актьор

„ Народът желае Ванката за артист. Това е то ”. С тези думи екипът от „ Шоуто на Слави ”, потегли да моли Дългия да вземе реквизитора за артист в предаването, научи HotArena.


От дълги години Ванката е една от паметните персони в шоуто и от дълго време се е трансформирал в любим на феновете.

Според слуховете, самият Ванка не е удовлетворен да бъде единствено момче за всичко в предаването, само че желае да взе участие и в актьорските вечери. И даже настоял пред Слави да му даде дребна роля.

„ Шефе, за какво не ме искаш в актьорската вечер? Може и дребен да е задължението, само че да е комедиен ”, убеждавал водещият Иван Атанасов—Ванката.

„ Първо иди на логопед и си оправи фъфленето. После ще забележим ”, му отвръщали същинските артисти в предаването, написа „ България през днешния ден ”.

Някога Ванката бе в действителност един от гвоздеите в предаването и разведряваше ситуацията в студиото. После Дългия нещо се разсърди и спря изявите му пред камера.
Закръгленият реквизитор и до през днешния ден не знае каква е повода да го трансфорат в звезда, а след това да го разжалват зад кадър.

„ Аз съм непретенциозен човек, не обичам да приказвам за себе си. Имам и персонална възбрана да приказвам за шоуто ”, срамежливо дава отговор Ванката, когато го поучават да се яви на кастинг за артист в предаването.

„ Адски честен мъж, на който съм импресарио и занапред го виждам по какъв начин ще води някой конкурс за хубост ”, смее се Георги Милчев—Годжи, който е измежду обичаните сътрудници на реквизитора.

Извън шегата, целия колектив на предаването не крие възхищението си от реквизитора. За съвсем 20 години той няма нито една издънка в шоуто и постоянно се постанова да прави невероятни неща, когато не може да откри нещо за предаването.

Налагало му се е да бъде и заварчик, и ковач, и даже готвач. А лоялността му към Слави е неотменна.
Той се среща с Дългия през 1995 година, когато стартира работа като помощник–реквизитор в „ Каналето ”. Още тогава се справял извънредно добре и по тази причина и Слави го взел в екипа си.

„ Верен съм до гроб на Трифонов и каквото и да ме питате, няма да ви кажа за него ”, безапелационен е Атанасов. Казва единствено, че Слави е най-хубавият началник, който е имал и няма да го напусне, в случай че самият водещ не го уволни.

А в екипа на шоуто са уверени, че скоро ще забележим и Ванката като артист.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР