Наркотиците се превръщат в ужасен тумор, който задушава София. Шокиращата

...
Наркотиците се превръщат в ужасен тумор, който задушава София. Шокиращата
Коментари Харесай

Наркомани в скъпи коли правят катастрофа след катастрофа

Наркотиците се трансформират в ужасяващ израстък, който задушава София. Шокиращата статистика от последната седмица демонстрира, че в този интервал по улиците на града са били спрени 70 водачи с позитивни проби за дрога, написа Блиц.

Един от най-фрапантните случаи е от преди няколко дни, когато 26-годишен лидер, използвал канабис, е блъснал полицейски бус с пътуващи в него чиновници.

Единият от униформените е с раздран далак от злополуката. 32-годишният чиновник на реда сега е настанен в болница, а положението му е съществено.

В различен от случаите са били арестувани шестима разносвачи на пица от известна столична верига. Куриозното в тази ситуация е, че хората, пренасящи италианските специалитети са потребители на дрога.

Има и случай на таксиджия, който е спрян от чиновниците на Тежки пътно-транспортни катастрофи към КАТ-София. Той е карал жълтата си кола с огромно количество канабис.

Инцидент с "Мерцедес " S-класа е станал и пред магазин "Фантастико " на бул. "Симеоновско шосе ". За благополучие всичко се е разминало без човешки жертви.

В друга обстановка с приложимост на амфетамини зад кормилото на скъпоструваща лимузина "Ауди " е бил засечен и държавен служител. Служителите на Тежките пътно-транспортни катастрофи са реагирали незабавно и са задържали нарушителите.

Странното е, че в такива обстановки виновниците нормално се освобождават единствено след 24-часов престои в килията.

Припомняме, че преди години на "Цариградско шосе " пийнал и дрогиран таксиметров водач опустоши повече от 10 души на спирката пред The Mall.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР