Нарекохме дънките дреха, подходяща за всеки повод, и ще го

...
Нарекохме дънките дреха, подходяща за всеки повод, и ще го
Коментари Харесай

Да облечем деним за новогодишното парти

Нарекохме дънките дреха, подобаваща за всеки мотив, и ще го потвърдим – даже и мотивът да е блестящо празненство.

Кой сподели, че визията за празненство не може да бъде по едно и също време стилна, само че и комфортна? Когато желаеме да съвместим и двата свята, на помощ идват обичаните дънки, които взимат най-хубавото от всички страни на монетата.

20 хрумвания за празненство визии от блогърите

Как можем да ги съвместим в празничните визии? С топ с пайети или с голям брой изрязани детайли, единствено с блейзър или с още деним – вариантите по никакъв начин не са малко.

CKunfiltered: Биляна Славейкова, Даниела Йорданова и денимът

Виждаме разнообразни разновидности по какъв начин да съчетаваме денима с вечерните тоалети освен измежду обичаните фешън блогъри, само че даже и измежду звездите. А щом е задоволително добра за Синди Крауфорд, формулата е задоволително добра и за нас.

 Да облечем деним за новогодишното празненство

Предизвикайте себе си и авантюристичния си фешън дух с нещо друго тази година, с цел да я запомните за още 10 новогодишни празненства напред.

Разгледайте фрагментите в галерията за още ентусиазъм от блогърите, а в случай че сте подготвени да се впуснете в търсене на съвършения модел за вас, сме ви събрали практична информация и препоръките на специалистите тук: CKunfiltered: Кои са дънките, които постоянно ни карат да изглеждаме слаби?

Снимки: Profimedia

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР