Наред с мръсния въздух, на който се радваха софиянци цял

...
Наред с мръсния въздух, на който се радваха софиянци цял
Коментари Харесай

ВНИМАНИЕ! Гъста мъгла се стеле над Тракия

Наред с мръсния въздух, на който " се радваха " софиянци през целия ден, в този момент наоколо до столицата би трябвало всички да бъдат бдителни, защото гъста мъгла стартира да се спуска.

В първите километри на излизане от София, както и последните преди нахлуване в столицата, би трябвало да бъдете извънредно деликатни.



Видимостта е доста ниска, а падащите температури стартират да образуват поледици по настилката на автомагистрала " Тракия ".

В случая това не важи единствено за пътя, свързващ южната част от Черноморието ни в посока Бургас, а и по " Хемус ", където съвсем постоянно изискванията са много по-тежки.

В идващите дни не се чака смяна на атмосферните условия, тъй че прегледайте добре автомобилите си за дълъг път, гумите, течност за чистачки и така нататък, с цел да не се постанова да опирате до услугите на " Пътна помощ ". Също по този начин, помислете и в кои елементи да денонощието да пътувате за празниците, с цел да не се окаже, че по-приличните часове вещаят да имате много по-лоши условия на напредване.



Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР