Напусналият преди броени дни ЦСКА-София Томи Юрич обяви в родната

...
Напусналият преди броени дни ЦСКА-София Томи Юрич обяви в родната
Коментари Харесай

Юрич: ЦСКА разби сърцето ми, доволен съм, че тази глава е зад мен

Напусналият преди броени дни ЦСКА-София Томи Юрич разгласи в родната си Австралия, че интервалът му в българския тим е завършил. Той призна, че се е надявал да получи късмет за игра при всички треньори, които са се сменили, само че това по този начин и не се е случило.

Нападателят стори това в изявление пред “The world game”, като самото издание написа за футболиста: “15-те му месеца в българския гранд подкопаха неговото предпочитание за футбол. Шест разнообразни треньори и клубна политика, която би предиздвикала даже Доналд Тръмп да се изчерви. Тя не оказа помощ на идеята на Юрич по време на смазващото душата източноевропейско премеждие ".

Самият Юрич показа:

“Идваха разнообразни треньори и постоянно имаш онази дребна вяра, че нещата може да се трансформират в твоя изгода. Но тогава осъзнаваш, че доста неща не зависят от треньора. Това е най-трудната за приемане част и тогава разбираш, че е време да напуснеш, да се освежиш и да започнеш нещо ново ". " Това, което се случи в ЦСКА, малко разруши сърцето ми. Всичко бе положително първоначално, само че по-късно нищо не се получи. Това беше просто мъчно за усвояване хапче и би трябвало да отида някъде, където още веднъж да се усещам здрав. Доволен съм, че тази глава е зад мен ".
efbet Лига 13 кръг, събота 21 ноември  ЦСКА-София 15:00  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР