Напуснах БСП заради влошената среда, постоянната омраза, лепеното на етикети,

...
Напуснах БСП заради влошената среда, постоянната омраза, лепеното на етикети,
Коментари Харесай

Кметът на Перник: Напуснах БСП заради омразата и токсичността в партията

Напуснах Българска социалистическа партия поради влошената среда, непрекъснатата ненавист, лепеното на етикети, неналичието на връзка сред структурите и поради токсичността в партията последните години. Това е среда, в която нито един естествен човек бе ни издържал.

Тази позиция изрази кметът на Перник Станислав Владимиров пред Българска национална телевизия, откакто през вчерашния ден

Освен това има капсулиране на управлението, а кардиналната си позиция постоянно съм я изразявал, изключително към ръководителя на Българска социалистическа партия, разяснява Владимиров.

По негови думи липсва обединяване на левицата и в това време с лека ръка бе махната огромна млада генерация от партията. Назад във времето съм участвал на доста тежки конфликти в Националния съвет, само че партията постоянно се е обединявала и е взимала важни  държавнически решения, които обаче липсват в последните години, съобщи кметът на Перник.

По отношение на  Владимиров уточни, че не е бил с огромни упования, само че това което видял му пристигнало допълнително, изключително отношението към младата генерация.

Няма нищо лидерско в това да заставам и да виждам в профил по какъв начин се отстраняват мои сътрудници, по какъв начин цялата организация се взривява, съобщи кметът на Перник и добави, че в случай че един човек желае да бъде сполучлив политик, той би трябвало първо да е добър човек, изключително в случай че е ляв.
 Свиленски: Бившите членове на Българска социалистическа партия са клиенти на ГЕРБ
Свиленски: Бившите членове на Българска социалистическа партия са клиенти на ГЕРБ

Иначе Българска социалистическа партия като партия са спокойни и нямат терзания по отношение на глобите по закона " Магнитски "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР