Напускането на Крис Кристи от първичните избори за президент на

...
Напускането на Крис Кристи от първичните избори за президент на
Коментари Харесай

В критичен момент Ники Хейли може да спечели от напускането на Крис Кристи

Напускането на Крис Кристи от първичните избори за президент на републиканците в сряда послужи като неоспорим подарък за бившия посланик на Организация на обединените нации Ники Хейли в решителен миг в конкуренцията през 2024 година, единствено пет дни преди събранията в Айова и до момента в който тя се пробва да убеди гласоподавателите, че конкуренцията би трябвало да бъде пряк дуел сред Доналд Тръмп и нея.

Въпреки че Кристи, някогашният губернатор на Ню Джърси, не е стъпвал в Айова, времето на изказването му преди събранията евентуално дава подтик на някогашния губернатор на Южна Каролина, до момента в който тя кръстосва щата Хоки и прибавя към аргумента си, че мощните й избори в Ню Хемпшир и произходът й в Южна Каролина я вършат неизбежната опция на Тръмп.

Потенциалният подтик на инерцията на Хейли е още един нежелателен поврат в конкуренцията за губернатора на Флорида Рон ДеСантис, който залага на кандидатурата си, с цел да завоюва най-малко мощно второ място в фракциите, даже когато Хейли го щипе по петите. DeSant...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР