Напрежението в коалицията "Обединени патриоти" се покачва. Лидерите на НФСБ,

...
Напрежението в коалицията "Обединени патриоти" се покачва. Лидерите на НФСБ,
Коментари Харесай

Симеонов контрира: Не се отчитам пред никого!

Напрежението в обединението "Обединени патриоти " се повишава. Лидерите на НФСБ, Атака и Вътрешна македонска революционна организация не престават разногласието си към плануваните среща на Валери Симеонов и Красимир Каракачанов с председателката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

По-рано Волен Сидеров укори сътрудниците си, че организират "нелигитимни " договаряния с опозицията, които той не бил оторизирал. Сидеров изиска пояснения от сътрудниците си и вицепремиера в кабинета "Борисов 3 ".

Отговорът на Валери Симеонов не закъсня. Симеонов желал да показа пред всички водачи на партии в Народното събрание законопроектите на НФСБ. Това е повода за желаната от него среща с водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Той обясни, че не бил осведомен за позициите на Сидеров. Но така или другояче не считал да регистрира срещите си пред никого.

По-късно се чака да се организира срещата сред Нинова и Каракачанов. В четвъртък пък социлидерката ще се срещне с Валери Симеонов.

Сидеров от своя страна анулира съвещанието на парламентарната група.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР